mandag 26. oktober 2015

Smarte løsninger hytte

Inneholder peisovn, kjøkkeninnredning, flislagte vegger og gulv i bad. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Fri frakt, rask levering og lave priser!


Pris, kvalitet, kort leveringstid og god service er noen av våre viktigste fortrinn. Vi er en liten bedrift som følger dere tett fra planlegging til overtakelse av hytten.

Hyttene produseres i Vest-Telemark og bygges i norske materialer -vi satser på lokale leverandører og kortreiste løsninger. Langstrakt hytte med smarte løsninger At tomten er lang og smal, er ingen hindring for en arkitekt. Se den lekre, langstrakte hytta! ARKITEKTTEGNET HYTTE : Den nye hytta ble bygget på tomta der den gamle sto. Ved å velge noen smarte løsninger på hytta, kan du bedre brukervennlighet og komfort betraktelig, samtidig som du kan redusere elutgiftene til et minimum.


Hvor smart hytta di skal være bestemmer du selv. Bygger du nytt eller totalrenoverer en hytte , er det lurt å vurdere en trådbunden smarthus-teknologi. Ikke alle har nybygde, moderne hytter.

Noen sverger til den enkle stilen, men det betyr ikke at den bør være helt ribbet for smarte løsninger. Ny arkitekttegnet hytte. Fint ble det derfor å møte storfamilien samlet på den nye hytta til kranselag og høre hvor fornøyde alle var. Du trenger ikke å bo smått for å trenge smarte løsninger – og møbler – når du har barn. Med massevis av leker er det godt å kunne gjemme unna det meste i dype skuffer og skap.


I de åpne hyllene kan du vise frem finstasen! En seng med oppbevaring er rett og slett genialt på et barnerom. Smarte møbler for barn. Vi bruker selv mange av produktene våre i hverdagen. Målet er ikke å ha størst utvalg, men å ha de beste varene!


Vi har utleveringspunkt hos Klaververkstedet Musikksenter AS hvor du kan hente varer i butikkens åpningstider! Ny hytte på Nisser hyttegrend. Denne gangen litt høyere opp på hyttegrenda, det gir enda bedre utsikt.


Liker du enkle og moderne løsninger , nærhet til naturen og hyggelige omgivelser? Da er Nisser hyttegrend plassen for deg. Kontakt oss for en visning.

Et lite kjøkken kan være både fint og smart. Her er kjøkken med smarte løsninger fra Pinterest. Saltdalshyttas populære SMART -serie består av fleksible og arealeffektive hytter med smarte løsninger som bidrar til å gjøre hyttelivet enda bedre. Blant annet er SMART utstyrt med et romslig loft i hele hyttas lengde. Denne modellen har en meget spennende fasade og et fantastisk loft med spektakulært soverom i den ene arken.


Varghytta har innovative smartrom- løsninger som lar deg tilpasse rom til hele familien. Skyv, vipp og fold og du har rom for natt eller dag, fest eller kos, mange. Microtemp Sentralstyring er en perfekt løsning for varmestyring i norske hytter. Via systemets webapp starter du oppvarmingen i god tid før du ankommer, og setter varmekildene i frostsikringsmodus når du drar.


GSM ECO Controller er vårt nye tilskudd innen skapmonterte sentraler for smarte hus og hytter. Med muligheter for å styre inntil trådløse enheter som dekker både varmekabler, panelovner, varmepumper, brann- og innbruddsdeteksjon er den et sikkert valg for både hus- og hytteeiere i Norge. Med en smart - løsning i hjemmet får du full oversikt og kontroll over boligen hvor enn du skulle befinne deg. Gjennom en enkel app fjernstyrer du boligens lys, alarm, varme og andre elektriske apparater fra mobilen.


Utvalget fra leverandører er bredt, og listen over mulige bruksområder øker stadig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg