torsdag 8. oktober 2015

Inspirasjon pynt stue

Inspirasjon pynt stue

Vi har duker, brikker, puter og pledd som kan forandre stua di totalt. Sett fram et fat med pene lysestaker og telysholdere eller sett en stor og vakker lykt på gulvet, det blir garantert stemning. Gå på jakt i alle våre flotte produkter og finn inspirasjon til pynt i stue og spisestue.


Inspirasjon pynt stue

Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Pynt opp stuen med gardiner i tidsriktige farger som rammer inn vinduene dine. Gardiner kan holde stua lun på høst og vinter eller sola ute på vår og sommer. Velg mellom gardiner som strekker seg fra tak til gulv eller korte som passer til mindre rom. Europris har et stort utvalg i flere farger og mønstre.


Har du en stor stue ? Trekk sofaen din ut i rommet! Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg. Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil. På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort. Skal du pynte opp til fest?


Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Det er en selvfølge å sette grønne planter i stuen. De gjør det hjemmekoselig der vi oppholder oss mest.


Enten det er store planter til å ha på gulvet eller de mindre som utgjør de lekre detaljene i rommet. Hos Mester Grønn finner du både planter og potter til en hyggelig pris. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Inspirasjon pynt stue

Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til. Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua.


Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Her finner du en stor mengde festtilbehør. Stuer som de fleste av oss bare kan drømme om, her er det masse inspirasjon å hente.


Mange av disse er stylet av profesjonelle interiørdesignere og interiørbyråer. Men du kan absolutt få til like fin stue selv ved å hente litt inspirasjon på nett. Inspirasjon Pynt Stue sjelden justert.


Trenger du litt ny inspirasjon til husets (kanskje) viktigste rom? Her har vi plukket ut noen av våre kjøkkenfavoritter fra året som har. Ta årstidens farger inn i stuen ! Her skal vi kunne se på tv, leke, lese, ha gode samtaler og lene oss tilbake for et lite avbrekk i hverdagen.


La stuen bli et lyspunkt i hverdagen med estetiske detaljer og smarte funksjoner som spiller på lag med hverandre. Spør oss gjerne om råd for plassering av belysning og stikkontakter eller smarte løsninger i din stue. Sats på uformell pynt , som naturmaterialer fra hagen.


Det gir en avslappet og hyggelig stemning. I tillegg er det gratis! Velg en fargeskala som går igjen i servietter, lys og pynt. Sett frem mange lave glass på bordet og fyll dem med telys. Del blomsterbuketten opp i flere mindre buketter som du plasserer i vinglass eller vannglass.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg