torsdag 22. oktober 2015

Borgetapet

Når du registrerer deg hos oss får du muligheten til å lagre favoritter, skape og dele dine egne samlinger og bestille tapeter og tapetprøver direkte fra hjemmesiden. Borge tapet er kanskje det merket som kjenner nordmenns interiørpreferanser best. De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem. Med inspiration från vårt svenska arv skapar vi tapeter för alla hem! Velkommen til Borges nettbutikk!


Borgetapet

Her kan dere bestille alle våre varer. I tillegg finner dere til en hver tid oppdaterte varebeholdninger på alle varer. Accessories Adagio Adventure Aida Albemarle Allegro Amalfi Anno Apelviken Aqua Archive Anthology Archive Traditional Ardmore Arkiv Engblad Atmospheres. Art of Living - er en internasjonal humanitær NGO (Non Governmental Organization), grunnlagt av H. Sri Sri Ravi Shankar, med et eneste mål om å hjelpe folk med. Borge sender en stor gratulasjonshilsen til interiørekspert Halvor Bakke som vinner av Vixen Influencer Award - Interiør!


I videoen ser du Halvor i full. Blåtimen#128420; så fint lys ute når dagen går over til kveld#128171; Nyt resten av søndagen din#128171;. Tapet, mange tenker det er mye. Og ja på en måte kan det kanskje være mye, men på en fryktelig god måte. Lindahl Fargehandel er en lokalbedrift i Narvik.


Vi hjelper deg med alt innen oppussing for interiør og eksteriør. Vi selger maling, verktøy til maling, tapet. Auktoriserad återförsäljare av Boråstapeter. Moonlight er en High-end tapetserie inspirert av de surrealistiske kveldstimene. Fra gjentagende aksentuert geomteri, bugnende naturmotiver og ut ytende gra ske.


Masse lune, varme og meget delikate paletter å velge mellom. Happy Homes Øra Farge og Miljø As, Sunndalsøra, Norway. Disse sjarmerende mappene fra Sebra har rom for mange mange mange tegniger. Flere interiør og barnebutikker har disse. Har du en favoritt-ting på bordet?


Blomster, blomster er alltid en god idé. Ditt beste ryddetips? Rydd litt hver dag og prøv å kvitt deg med det du vet. Maskulint og eksklusivt inntrykk på soverommet får du med tapet som ser ut som skinn fra kolleksjonen Cosmopolitan. Inspirasjon og siste nytt innen interiør og fashion.


Easily share your publications and get. Jeg bare måtte ha meg en kiste til, for å ha i gangen som dere ser… Helt forelska i disse rotting kistene å har plutselig stykker som alle blir godt brukt. Både farger og motiv!


Prosjekt på gong#127811;#127792;No må naturen inviterast inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg