torsdag 8. oktober 2015

Terrasseolje best i test

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Profesjonell gaming headset for PC-spillere.


Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. En av fordelene med terrasseolje er at det er billigere enn terrassebeis. I tillegg finner du flere typer oljer med de samme egenskapene som beis når det gjelder beskyttelse mot sopp. Men ifølge Marstokk, vil terrasseolje skape mer hodebry hva gjelder vedlikehold av terrassen.


Jeg har tidligere brukt Fluggers terrasseolje med farge, og har vært rimelig fornøyd. Siste gang tror jeg var eller år siden så nå var det veldig slitt og jeg feilkjøpte i år Flugger transparent beis. Gjorde en test og det gikk relativt dårlig.


Terrasseolje best i test

Dette fordi terrasseoljen legger igjen mindre olje i underlaget, og sender mer white spirit opp i sky, som ikke er bra for miljøet, legger Skogstad til. Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Derfor gjennomførte vi en identisk test både i innlandsklima på Østlandet og på Titran, helt ytterst i havgapet på Frøya utenfor Trondheim. Info om terrasseolje best i test. Gi liv til terrassen med elegante gråtoner eller gylne nyanser!


TERRASSEBEIS: Ikke alltid like lett å velge type. Pigmentert behandling gir best beskyttelse. Med terrassebeis er det to viktige ting du må bære i minnet.


Terrasseolje best i test

Bruk et stykke tremateriale som ligner det du har på terrassen, og test fargen på. Noen timers arbeid er alt som trengs for å slappe av i inntil tre år på den sesongklare terrassen. Les tester og omtaler før du kjøper.


Når terrassen hadde tørket i tre dager satte hun i gang med oljing av terrassen. I og med at hun ikke var fornøyd med utvalget i fargekartet lagde Heidi sin egen farge som er basert på produkter fra Nordsjö og ga den navnet Kråke. Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter for best mulig værbestandighet og lød i treverket.


Terrasseolje best i test

Unik lød og fargespill –blank eller matt overflate! Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Terrasseolje med egen farge. Gjøco Herregård terrassebeis lover tre års vedlikeholdsintervall og at ett strøk er nok. Produktet skal endatil være en såkalt testvinner.


Et terrassegulv i vedlikeholdsfritt materiale trenger ikke vedlikeholdes på samme måte som terrassegulv i vanlig trevirke. De har god inntrengningsevne og gir motstandsdyktighet mot sopp og alger og forhindrer uttørring og oppsprekking. De kommer med og uten pigment.


Terrasseolje best i test

Disse oljene er billigere en de vanntynnbare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg