mandag 5. oktober 2015

Speil rundt

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Her finner du alle runde speil. Stort sortiment med speilene du vil ha. Vi har noe for en hver smak.


Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere.


Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter.


Speil rundt

Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Speil leveres i mange ulike fasonger og former. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som enkeltprodukter der det måtte passe. I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt. Rundt speil med metallramme.


Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Speil er nyttige på en rekke ulike måter i et hjem. Men speil er også en ekstremt brukervennlig og fleksibel innredningsdetalj. Med speil kan du få et mørkt rom til å bli lysere, for eksempel.


Den runde formen gjør speilet spennende og elegant. Savoy speilet er også plukket ut som et av Kathrine Sørlands favoritter. Skal speilet være rundt eller firkantet, med eller uten lys, og skal det kunne fungere som skap? La deg inspirere av utvalget vårt av baderomsspeil her. Her hos oss på Trademax vil du finne mange ulike speiler online.


Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige alternativ her hos oss. Så vær kretiv og velg din neste veggspeil fra vårt sortiment. Rask og enkel handel på Ellos. Speil med ramme kan ofte være gode alternativer til bilder og malerier på veggen.


Først og fremst for at man skal kunne se seg selv i det, for å rette på frisyren, sørge for at klærne sitter pent og lignende. En dekorativ gullramme rundt speilet er stilig, og forvandler speilbildet til et fornemt portrett som aldri slutter å overraske den som betrakter det. Det fins også modeller uten ramme, og disse passer godt for de som liker et minimalistisk uttrykk i hjemmet. Runde speil Vårt runde speil LOOX med stemningsfull LED-belysning bak kanten har i løpet av kort tid blitt et av våre mest populære produkter.


Kan du tenke deg et bad uten speil ? Utvalget av speil er stort, både med og uten belysning rundt , på sidene, innfelt, bak eller med belysningsarmatur. På mange speil med belysning, er det også mulig å justere lyset. Et raskt Pinterest-søk gir masse inspirasjon og bekreftelse på at et rundt speil er prikken over i-en! Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Et veggspeil er selvfølgelig fint å ha når du skal finne dagens antrekk eller rette på sveisen.


Speil rundt

Mange av speilene våre kan henges opp både horisontalt og vertikalt, så bare velg det som passer deg. Speilet er med på å løfte designet på badet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg