tirsdag 27. oktober 2015

Sedertre panel

Sedertre panel

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Uansett om det er privat eller bedrift. Rødt sedertre (red cedar) har blitt en stadig mer vanlig tresort i Norge og brukes både på terrasser og til kledning. Få de lekreste kledninger eller innvendige paneler i sedertre. Originalproduktene benyttes til fasadeprofiler, terrassebord og takkledning.


Sedertre panel

Brannhemmende trebeskyttelse gir muligheter til å bruke tre som materiale, også der det stilles høye brannkrav, for eksempel som innvendig panel og himling i skoler og konserthus, eller som utvendig kledning i svalganger og høyhus. Alle standardprofiler kan bestilles med leveringstider på 4-uker. Moelven anbefaler syrefaste skruer til montering av sedertre. Sedertre er et nesten kvistfritt og eksklusivt tremateriale. Hvis du trenger å bruke en stige for å få tilgang til høyere deler av sedertre panel , lese sikkerhetsinstruksjonene på siden av stigen før.


Den har en jevn trestruktur og bær behandles med lyst pigment for å bevare den naturlige fargen over tid. Alternativt kan man behandle kledningen med olje. Dersom man ønsker innvendig panel , er det også mulig å få i sedertre.


Sibirsk lerk er tilgjengelig i litt assorterte byggevarehus, men pris vet jeg ikke. Kledning utvendig, som du finner hos oss, passer like godt til nybygg som til restaurering. Tar du en titt på vårt store utvalg oppdager du også hvorfor levetiden på bordkledning fra oss er lang. Produktene våre er produsert i gran, lerk eller sedertre , som alle er meget holdbare treslag.


Vil du at Moelven skal kappe riktige lengder (precut) for deg oppgir du bare antall stk på den aktuelle lengden. The Norwegian EPD Foundation P. Invoice: Electronic invoice (EHF) to. Don ' t bruker en vanlig latex primer og maling på utvendig panel sedertre , da den ikke vil gi tilstrekkelig elastisitet i varierende værforhold.


Mal ikke bare sedertre panel , eller finish mislykkes. Panel , kledning og listverk skreddersydd til dine behov. Vi snur vi oss fort for å lage det du ønsker. Stangeskovene tegner, sliper og høvler spesialprofiler.


Seder har god bestandighet mot sopp og råte, og egner seg dermed godt til utvendig bruk. Western Red Cedar er enkelt å bearbeide og formstabilt selv ved endringer i fuktigheten. Er det noen som har erfaring med priser og bruk av sibirsk lerk eller sedertre ? Og er det så vedlikeholdsfritt som alle skal ha det til? DEt er veldig fint på riktig type hus, men synes det er vanskelig å oppdrive priser. Blir, det feks dobbelt så dyrt som vanlig kledning?


Sedertre panel

Siden deter mindre vanlig er det kanskje også mye variabel. De eteriske oljene utvinner man ved å destillere enten fliser, stubber eller bark fra Sedertreet. Vi lager også panel i amerikanske kvit-eik, bøk og andre treslag etter bestilling. Badstueinnredning Til badstue og andre våtrom lager vi panel i osp og svartor. Tenk deg en veggpanel med en herlig rustikk overflate, i farger inspirert av naturen.


Panelet Sjøbod er en slik panel , i tre, som fører tankene dine over til naturen og dens krefter. Det blir nesten som å ta naturen med seg hjem. Visste du at ved å innrede hjemmet med tre, får du faktisk også skogens helsefordeler med på kjøpet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg