fredag 2. oktober 2015

Putekasse plantasjen

Putekasse til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Putekasse plantasjen

Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene! Bergen, Stavanger, Trondheim og deler av Oslo og Romerike. Fraktprisen for hjemlevering varierer avhengig av hvilke produkter du bestiller og hvor du bor- nøyaktig fraktbeløp vises alltid i kassen før du betaler. Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden.


Hos oss finne du mange varianter av putekasser til utendørs bruk. Velg mellom ulike størrelser og materialer, og vi har også den populære putekassen Keter. En putekasse holder hageputene rene og tørre om sommeren, og er en praktisk løsning når du skal rydde på terrassen etter en lang dag utendørs.


Putekasse plantasjen

Hvis du kjøper en romslig putekasse , kan du dessuten raskt og enkelt rydde bort barnas leker og andre småting, slik at de ikke roter til hagen når du for eksempel får gjester til en grillaften. Stort utvalg av små og store putebokser til utendørs bruk. Kjøp på nett eller i butikk hos Maxbo. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter.


Om du skal velge liten eller stor putekasse , i plast eller rotting - det er opp til deg. Hos Europris har vi et godt utvalg i begge deler og flere størrelser til en billig penge. En tanke kan jo være at det skal matche resten av hagemøblene, eller kanskje fargen på huset, putene eller noe annet. En god pute er viktig, smarte putekasser er like viktige.


Legg putene dine i en putekasse når du går inn, så er putene tørre og klare for en ny sommerdag morgenen etter. Vi har putekasser i ulike varianter og størrelser, i plast og rotting, slik at du skal finne den putekassen som oppfyller dine behov. Du kan skaffe deg en putekasse i alle slags modeller og variasjoner. Og noen putekasser er ganske så eksklusive.


Men det er vel likevel den enkle putekasse som appellerer til de fleste. Velg selv: Sjekk utvalget vårt av putekasser akkurat her på sidene, og la deg friste til hvordan du kan gjøre dine uteområder enda mer praktisk og innbydende. Stor putekasse man kan sitte på!


Putekasse plantasjen

Keters store putekasse Bruschwood sørger for tørr oppbevaring av større puter og andre hagerelaterte ting. Produsert i galvanisert stål som er overflatebehandlet i åtte ulike lag for å skape en unik holdbarhet og holde rusten borte i minst år. Sett gjerne putekassen ved spisebordet og bruk den som en praktisk sittebenk!


Med gode pleieprodukter fra Hageland renser og beskytter du hagemøblene dine slik at de holder seg fine og kan brukes lenge. Hagearbeid eller avkobling? Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. En ekstra stor putekasse med meget god plass til oppbevaring av puter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg