torsdag 8. oktober 2015

Egyptisk bomull sengetøy

Egyptisk bomull sengetøy

Kvalitetssengetøy for hotell! Vi har alt du trenger for å skape en god atmosfære. Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Velkommen til Kensaq.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Sengetøy i håndplukket, egyptisk bomull.


Vi gir deg en bedre pris og sender sengetøyet rett hjem til deg. ECC EGYPTIAN COTTON COMPANY - SENGESETT I EGYPTISK BOMULL T6- DOVE. ECC – EGYPTIAN COTTON COMPANY omfavner natten!


Egyptisk bomull sengetøy

Fint sengetøy begynner med fin bomull. ECC - Egyptian Cotton Company benytter den fineste langfibrede bomullen i sitt luksuriøse sengetøy. Egyptisk bomull har lengre fibre enn vanlig bomull , som gjør det mulig å spinne finere garn. Kjennetegnet for egyptisk bomull , er dets ekstra lange og fine bomullsfibre, som i en kombinasjon med en mangetrådet og tett satengveving gir et lett og luksuriøst sengesett. Egyptisk giza, ofte kalt egyptisk bomull , regnes for å være verdens mest eksklusive bomull , men ikke all bomull som dyrkes i Egypt er av det ekstra langfibrete slaget.


Andre langfibrete bomullsplanter er amerikansk pima, indisk suvin, kinesisk zinjiang, sudanesisk barkat og russisk tonkovoloknistyi. Stort utvalg sengetøy av bomull til enkel- og dobbeldyne. Unik design, flere farger og mønstre. Bestill på nett - bytt hvor som helst når som helst!


Egyptisk bomull sengetøy

Et av materialene kjent for å være crème de la crème innen sengetøy er egyptisk bomull , og populariteten skyldes at de har lengre fibre enn vanlig. Dette gir en ekstra glatt og fin overflate, forteller Slettvoll. Men da koster det som oftest også deretter, og det er tvilsomt at du finner egyptisk bomull på tilbud til 4kroner. Grunnen til at egyptisk bomull er så bra å lage sengetøy og andre finere tekstiler av, er at fibrene er lengdre enn i andre bomullskvaliteter. Det finnes helt sikkert kvalitetsforskjeller innen egyptisk bomull , og også trådtettheti veven spiller en rolle for hvordan det ferdige tekstilet oppleves.


Flott design og god kvalitet. Søk etter egyptisk bomull sengetøy på den nye KensaQ. Se vårt store utvalg. Turistriper sengesettet er i 1 jaquardvevet egyptisk bomull. Finn laveste nettpris her.


Egyptisk bomull sengetøy

Ekslusivt satengvevet jaquardsengetøy fra Turiform med kjemmet egyptisk bomull. Stripete og rosa sengetøy i 1 jaquardvevet egyptisk bomull. I eksempelet over kan trådtettheten være 1men det kan selges som en trådtetthet på 300. Spør derfor om det brukes tvinnede tråder om du kjøper sengetøy med høy trådtetthet. For å sikre kvaliteten, styrken og glattheten i trådene bruker vi derfor bare utvinnede tråder av ren egyptisk bomull i Abate.


Det regnes som den kongen av alle bomull på grunn av sin luksuriøse følelse og dens holdbarhet. Det motstår også pæling, som bomull plantene som brukes til å gjøre det ikke produserer mye lo. Ekstra fin bomull blir produsert av fint kjemmet garn i 1 bomull av høy kvalitet.


Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett, mens andre foretrekker tynne og glatte. Våre sengesett finnes i mange forskjellige farger og mønstre - også med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det etter behov.


Hos oss finner du alltid et stort utvalg sengetøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg