torsdag 21. juli 2016

Beste rustmaling

Med Hammerite Direct to Rust Metal Paint Smooth (spray) kan du male direkte på rust. Den stopper effektiv rustutvikling og gir en slagfast overflate som frastøter seg vann og skitt. Du trenger ikke å vente til rustdannelsen begynner for å bruke Hammerite.


Den beste beskyttelsen får du ved bruk av Hammerite på nytt metall. Hammerite Hammered Finish stopper rustdannelse og gir en slagbestandig overflate. Bosch viskerblader er de beste visker på markedet. I buen fikk vi bygget en stor daybe som utover å være et hyggelig sted å sitte.


De gamle skoddene er malt med rustmaling fra Modern Masters. Ja det er klart at når man ikke har råd til det beste og dyreste, er det like. Zink( rustmaling ), samt etter det påføre med den fargen. Jeg meldte meg frivillig til å være forsøkskanin,.


Gjør Det Selv, med følgende kommentar: Dette er den beste rustmaligen vi. Trønderrødt er knallgod rustmaling , men rød ramme er ikke fint. Det er alltid best å fjerne mest mulig rust.


Jeg liker tokomponentlakk fordi den er tett og ikke slipper fukt og luft igjennom. Da har jeg fått inn et par nye paller med Rust Bullet, så nå har vi masse av alt! Prisene går desverre noe opp, da prisene fra U. A har økt, pluss at vi har. TEST av METALLMALING PÅ RUST og rust-grunninger.


KONKLUSJON: Motip Alkyton metallmaling var den som gjorde det best på alle underlag, Quick bengalakk Rett på rust, ble bare testet på børstet rust. POR-rustmaling er en uretanmaling som kan males rett på rust, herdes av fuktighet og gir en ekstremt holdbar overflate. POR-binder mekanisk, ikke kjemisk mot overflaten. Malingen penererer inn i porene i overflaten på metallet og herder.


Dermed får malingen fingrer som klorer seg fast i underlaget, slik at flassing uteblir. Har brukt utrolig mange liter av det tilsammen. Er riktignok litt treig til å tørke, men med god temperatur og vind tørker det nok på ett døgn. Quick lakk eller Bengalack er ypperlig som toppstrøk.


Owatrol for metall er det beste middelet mot rust som jeg har prøvd ihvertfall! Forbehandling Forarbeidet er nøkkelen til et flott sluttresultat. Se Direkte på galvanisert produkter. Hammerite No mot rust kan, i motsetning til tradisjonell maling, males direkte på rust.


Motstår fuktighet og gir langvarig beskyttelse. Ellers så er jeg enig i vedlikeholdet. Isolasjon er imidlertid viktig for å hindre kondens, renning og innvendig rust.


Det behøver nødvendigvis ikke være skumming. Andre isolasjonsformer kan naturligvis også benyttes. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk.


Det må være den mest ubrukelige testen av rustprodukter jeg har sett. Selvfølgelig vil det produktet som er mest motstandsdyktig mot gjennomtrengning av fukt og oksygen gjøre det best her. Du kunne hatt 2k epoxygrunning på en av bitene, og den hadde vært minst like god som den beste. Tenkte å bruke denne nå når jeg skal behandle ramma på min ex. Anti-Rust før du maler med Hammerite Metallmaling.


For best resultat påføres Hammerite No. Hammerites Direct to Rust 3-i-formular er spesielt utviklet for bruk på overflater angrepet av rust – med så liten forbehandling som mulig. Interiørtrend: gull og kobber Slik skaper du den trendy gulleffekten Gull og kobber er hot i høst.


Rør godt om i malingen. Se hvordan du kan gjenskape trenden hjemme hos deg selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg