fredag 8. juli 2016

Bohus romjulssalg

Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus. Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem. Dersom du ikke har valgt varehus må dette gjøres for at vi skal kunne gi deg riktig katalog.


Riktig varehus kan du sette oppe til venstre på denne siden, rett under Bohus logoen. På grunn av fraktkostnader vil enkelte priser i våre reklameaviser avvike fra priser i varehusene, dette gjelder for varehus i Nordlan Troms og Finnmark. Bohus er medlem av Grønt Punkt Norge, næringslivets redskap for å møte myndighetenes krav til innsamling og behandling av emballasje.


Bohus støtter og samarbeider med Regnskogfondet. Bohus tilbyr kredittkortet CASA, som gir deg ulike finansieringsmuligheter og tilgang til en rekke tilbud og rabatter. Romjulssalg hos Prisguiden.


Se de beste tilbudene og gjør smarte kjøp i julesalget! Sett opp Prisvarsel på det du vil ha før jul, så får du beskjed når en pris går ned. Se etter så vet du at produktet aldri har vært billigere.


Inspirasjon til julegaver? Bonprix, har billige klær og sko til dame, herre og barn pluss en del interiør, mest sengesett og gardiner men også litt andre “pynteting”. Nå har de romjulssalg så da blir det enda billigere. Spesielt gode på basisplagg og plus size.


Bohus er Norges største møbel- og interiørkjede med butikker over hele landet. Vi ønsker å være det sikre alternativet for deg som ønsker å fornye hjemmet med stilsikre møbler i lekkert design og av høy kvalitet. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Hos Bohus kan du sette sammen sofaen akkurat slik du drømmer om.


Utallige stoffer og moduler gjør valgmulighetene nærmest uendelig. Men pass på: det er en del ting å tenke på når du skal velge ny sofa! Julehuset Skeidar Se mer. Nå er det store romjulssalget i gang! Vi har samlet de beste rabattkodene, tilbudene og kampanjene tilgjengelig i dine favorittbutikker!


ROMJULSSALG ⭐️ nå får du - på ALLE sofabord! Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. Sjekk ut noen av tilbudene i ukens kampanjeavis her Åpningstider i romjulen: Onsdag 27.


Få oversikt over Januarsalget i dag. Alle nettbutikkene sine tilbu samlet på ett sted. De beste tilbudene finner du her. Se alle kampanjene på Prisguiden. Bohus tilbyr et bredt utvalg av møbler og interiørprodukter til konkurransedyktige priser.


Se flere tilbud Finn Møbelringen i din by. Strømmen Storsenter er Norges største kjøpesenter med 2butikker, virksomheter og spisesteder, kun min fra Oslo og min fra Gardermoen. Vi er sofaspesialisten som har et stort utvalg av modeller, tekstiler, ben og farger, slik at du kan finne – og sette sammen – en sofa som passer akkurat ditt behov.


Butikker over hele landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg