tirsdag 5. juli 2016

Plater til kjøkken

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Finn plater til kjøkken hvis du ser nå.

Med kjøkkenplater kan du enkelt og rimelig fornye kjøkkenet ditt. Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende. Veggplater er en rask og enkel måte å oppdatere kjøkkenet ditt på. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene.


Veggplatene er enkle å rengjøre og beskytter veggene mot sprut og søl når du tilbereder middagen. De fås i en lang rekke mønstre og farger, og hjelper deg til å gi kjøkkenet et mer personlig uttrykk. Platene monteres enkelt med silikon, og du kan fint montere flere beskyttelsesplater ved siden av hverandre, eller over hverandre.


Glassplatene og stålplatene kan også brukes andre steder enn til kjøkkenet , som for eksempel på vaskerommet over vasken.

Trenger du tips til hvilken beskyttelsesplate du skal velge til kjøkkenet ? Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Kitchen wall har moderne flismønster og holder seg rene og hygieniske år etter år. Finansiering - BM Card.


Byggmakker har en rekke nyttige tjenester. Vi har finansierings- løsninger for deg! Stenkplate - plate til å ha bak komfyren En veggplate kjøkken beskytter veggen og panelet mot sprut fra matlagning og vann. Platen plasseres bak komfyren eller vask området, for å beskytte den ellers hardt belastede kjøkkenveggen mot fett, matrester, matsprut og kokende varmt vann.


Tips til oppussing av kjøkken. Hvordan trekke om en stol. Slik bytter du trekk på. Nemlig å gå for enten Fibo-Trespo sine veggplater til kjøkken , evt.


Men, i stedet for at vi skal finne opp kruttet selv, så lurer jeg på om det er noen her som har erfaringer med noen av disse. Hva er argumentene for å gå for plater , kontra fliser? Alle innspill mottas med takk. Smartpanel, Fibo-Trespo I våtrom stilles store krav til fuktbeskyttelse. Normalt er våtrom en jobb for fagfolk, men med panelplater med innebygget membran blir baderomsoppussing også noe for hjemmefikseren.


Slette plater : disse sponplatene er populære og passer til hjem der du ønsker en minimalistisk stil til veggene.

De er svært populære, og du kan selv velge hvilken farge du vil ha. Du slipper å sparke og male selv ved å velge en av våre farger, eller du kan ta malerkosten fatt og male selv. Samt at en slipper å lime og fuge hver flis, da Fibo er plater i full høyde. Perfekt på kjøkken og enkel og montere. Finerte plater eller trepanel.


De aller fleste velger et materiale og en farge som harmonerer med fargen på kjøkkeninnredningen. Våre benkeplater i stein lyser opp kjøkken - og baderomsmøbler. Vi vil hjelpe deg med å finne et Granitop-produkt som svarer til dine behov og forventninger.


Vi produserer benkeplater av høy kvalitet til kjøkken og bad. Benkeplater i heltre har i flere tiår vært førstevalget på kjøkkenet. Tre er et 1 naturlig materiale som vil variere i farge og struktur, og gi kjøkkenet ditt særpreg. Skal du pusse opp huset?


Eller vil du fornye taket ditt? Plater Plater - Kjøp online - Bauhaus. BAUHAUS har alt du trenger av plater , med høy produktkvalitet og til lave priser.


Du kan velge å komme til et av våre varehus, eller du kan ta en titt på våre hjemmesider. Uansett, her får du kompetent rådgivning, og kundeorientert service. Nettopp derfor er en avstemming av forventningene til benkeplaten avgjørende, på samme måte som du skal vurdere hvem som vanligvis kommer til å bruke kjøkkenet , og hvordan.


Hvis du har barn, må du huske at det kan være en utfordring å få dem til å ta spesielle hensyn til en benkeplate når de hjelper til med matlagingen eller oppvasken. Brukes ofte til møbler som ikke skal males. FORSKALINGSPLATER Forskalingsfiner er laget med mange lag, og er ofte av hardt tre (bjørk), fordi platene er nødt til å være meget formstabile.


Platene kan være enten filmbelagte (som på bildet) eller oljet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg