torsdag 28. juli 2016

Finne fargekode bil

Finne fargekode bil

Super bilferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Alternativ 4: Se om du klarer å finne fargekoden basert på årsmodell og bilmerke på nettsiden til Motip Dupli.


Alternativ 5: Om du ikke har en fargekode , har vi behov for at du fysisk møter med bilen eller tar med en del (eks. drivstofflokket) som gjør at vi kan skanne delen med vårt spektrofotometer eller manuelt finne rett farge. Eller chassinummeret? Avhengig av hvilken bil man har.


Fyll inn i et eller flere søkefelt for å finne lakk til din bil. Mangler KJØP-knappen er lakken ikke lenger lagervare, eller er gått ut av produksjon. Legg inn hele, eller deler av koden.


Finne fargekode bil

Du kan da bestille egenprodusert lakk her. Mange leter etter karosserideler i samme lakkfarge som det de har, for å slippe å måtte lakke om. Hvordan finne rett fargekode til lakken? Klarer ikke å finne fargekode på interiøret.


Lakkering : finne riktig fargekode innlegg 24. Flere resultater fra bimmers. Bilfarge og billakk – Bestill bilfarge og billakk på nett – Mekonomen. Bufret Lignende Her finner du stort utvalg av lakkfarger til bilen , blant annet motorlakk, grunning og klarlakk.


Finne fargekode bil

Trykk Submit, og du får komplett info fra fabrikk om bilen din. Finne fargekode på bil ved regnr. For å kunne lage lakk til din bil må vi ha lakkoden.


Koden står i de fleste biler , men står på forskjellige steder alt etter produsent, modell og årgang. Delelageret hos din lokale forhandler kan også gi deg koden ut fra bilens registreringsnummer. På de fleste fargene er det nyanser. Logg inn for å følge dette. Som en del av Glasurit RATIO Color System, har Color Online i flere år vært et kjent og velprøvd verktøy for å søke etter blanderesepter på en enkel og grei måte.


På nettsiden kan lakkeringsverksteder finne all den informasjon de trenger for å avgjøre pålitelig fargevarianter og blande dem nøyaktig. Dette nummeret kan endres fra år til år, som små forskjeller i lakkfarger kan oppstå. Skriv inn registreringsnummer og sjekk informasjon om blant annet frist for EU-kontroll, kilometerstan utslippsinformasjon, motor, vekt og dekk.


Du ønsker kanskje å finne ut hva bilen din er verdt, dersom du skal selge den. Det kan du gjøre med vår tjeneste ”Hva er bilen din verdt”. Den er også grei å benytte dersom du skal kjøpe en spesifikk bil.


Finne fargekode bil

Tjenesten hjelper deg å finne ut hva den er verdt, og i så måte hva du kan akseptere å betale. Vi har ikke noe system for å lete etter fargekode på reg. Anbefaler deg å kontakte din lokale forhandler så kan de finne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg