tirsdag 12. juli 2016

Stoffservietter

Stoffservietter

Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Hos Kid har vi mengder av nydelige og myke tøyservietter til hverdag, konfirmasjon, dåp, m. Stoffservietter og mange andre Festartikler til Anledningen. Velg mellom ulike farger og mønstre. Flotte og overkommelig prisede stoffservietter i polyester.


Med sine 50cm x 50cm er disse serviettene store nok til å bli brettet på alle mulige vis - og du kan velge mellom flere farger! Dette er de samme seviettene som brukes på mange cruise-skip, hoteller og restauranter. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Stoffservietter

Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Fine stoffservietter som måler 50cm x 50cm, produsert i Polyester. Prisen gjelder for stk! Disse er enkle å brette til slik du måtte ønske, og skaper et elegant og høytidelig inntrykk av bordet.


Om du skal pynte til dåp, konfirmasjon eller bryllup vil disse serviettene i polyester gjøre stor forskjell! Stort utvalg servietter i ulike farger og mønstre. Alle våre servietter er svanemerket! Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Servietter fra de fleste kjente serviett-produsenter.


Stoffservietter

Alle servietter vi har oppgitt mål slik de er når de er helt utbrettet. Hos Kid finner du et bredt utvalg av servietter for alle årstider og anledninger. Kaffeservietter: 25xcm.


Også på terrassen når det skal serveres lunsj eller middag ved hagebordet. Nydelig skimmermønster i servietten som skaper en utrolig lekker effekt. De vekker minner om livets store fester og middager på fine restauranter, og på samme vis høyner de nivået hjemme.


Kjøp på nett eller i butikk. Svært tykke og myke servietter i eksklusivt papirmateriale - kan sammenlignes med stoffservietter , men kan ikke vaskes. Nå er det slutt på den tiden da man måtte bruke strøkne servietter av lin på et festbord.


Hos Europris finner du serviettene som passer til enhver anledning og borddekning. Södahls stoffservietter passer perfekt inn i det enkle, skandinaviske interiøret - En rykende flott nyhet til spisebordet til enhver anledning. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Nå kan du få kjøpt både servietter og duker. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Stoffservietter

Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt for festen! Eksklusive personlige servietter med eget trykk, tekst og motiv. Eller velg en mer nøytral farge og tone for en spesifikk stemning.


Velg en serviett med mønster eller en sterkere farge for å piffe opp borddekkingen din litt ekstra. Da er det gøy å gjøre litt ekstra med borddekkingen. NO: Skal du ha middagsselskap? Visst kan du finne fram finserviset og pusse sølvtøyet. Slik syr du stoffservietter med fine hjørner.


Da jeg fant syveiledning til hvordan sy stoffservietter med pene hjørner ble jeg så glad. Jeg har nemlig lenge hatt lyst til å sy linservietter, men så har jeg vært usikker på hvordan jeg skulle få hjørnene like pene som dette. Inspirer og bli inspirert, fra et unikt hjem til et annet.


Igår kjøpte jeg stoffservietter til bryllupet. Men så ramla jeg altså inn på Kid igår, og der har de nå på en damask serie med duker og stoffservietter. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg