onsdag 6. juli 2016

Sveveramme

Sveveramme i antikk sølv look. Flotte bomullslerret som er grunnmalt og ubleket. Kjøp online hos CC Hobby. Masser av spennende hobbyartikler. Få mer informasjon hos CC Hobby.

På Søstrene Grene kan du finne inspirasjon til prosjekter for både voksne og barn. Finn også den nærmeste butikken og mye mer! Bestill med prisgaranti her! Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.


Fremhev ditt lerretsbilde i en stilig sveveramme. Rammen er produsert i furu, og behandlet med sort lakk. Leveres med borehull og skruer til montering av lerret.

Dybde indre ramme 35mm, ytre ramme måler 50mm. Utstyr til kunstnere fra en av norges eldste leverandører. Stort utvalg i tegne og maleutstyr i vår nettbutikk.


Egen produksjon av staffelier, blindrammer og lerret. Billedrammer kan kjøpes ferdige, men skal du ha dem laget på spesialmål, blir det fort dyrt. Ei sveveramme kan du lage selv og få den akkurat slik du ønsker. Svæverammme til malerlerret i matsort.


Passer til lærred med 18mm. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Men du kan ganske enkelt lage flotte rammer selv, f. Grunnen er at det er snakk om to rammer inni i hverandre. For å få sveveeffekten, skal det være 5-mm “luft” rundt hele veien.


I hjørnene settes listene sammen med stifter på baksiden av den bakerste listen. Gi kunsten plass på maleplater og malelerret av kanvas i flere format, eller malelerret på rull.

Hvis du bare vil gi lerretet ditt et ekstra løft, så kan vi tilby å montere det i en sveveramme for deg. Her finner du vårt standard rammesortiment, men ønsker du en spesifikk sveveramme , kan vi skaffe all verdens typer i løpet av en virkedag. Vis frem dine beste minner og plakater med en av våre vakre bilderammer.


Lek, fantasi og masse magi, rimer Clara en tidlig formiddag mens hun stryker fingrene lett over ryggene på de mange, mange bøkene hun har stilt ut i stuen. Lerret med flott, svart sveveramme som gir bildet den avsluttende, ele. Alle priser er angitt eks. Legg i handlekurven Detaljer.


Kilerammer og lerret. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. Ferdigrammer i alle mulige størrelser. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg