fredag 15. juli 2016

Paviljong 3x4

Et drivhus, mange muligheter! Paviljong 3x4m - bestill online her - års garanti - fri frakt! Skape et sted for rolige stunder i hagen eller for fester med venner. Alltid lave priser og et stort utvalg!


En paviljong kan fungere som solskjerming, vindskjerming, regnskjerming, eller bare som en fin innramning av uteplassen. Hos Trademax finner du paviljonger i mange ulike stiler og størrelser. Vi har valgt ut paviljonger som fyller ulike funksjoner, for at du skal kunne velge en som passer deg og din hage. Ramme i sterk aluminium og solid konstruksjon.


Taket har topphatt med lufting og myggnett. Taket er i slitesterk polyester og med PVC-belagt tak. Sidevegger i polyester. Kraftig paviljong som leveres med tak, vegger og myggnett.


Hovedrammen er kraftig aluminium med beslag og skruer i lakkert stål. En flott paviljong som forlenger. Tak karthago paviljong 3xgr. Dette sørger for at regnet ikke trenger igjennom og det gir maksimal beskyttelse mot sol og varme. Små plastmaljer med hull sørger for at vann ikke samler seg på takduken.


Ekstra tak til paviljong Flora, 3xm. Notèr at varesortiment og lagersaldo skiller seg ut mellom våre butikker, kontakt din nærmeste butikk for å se om varen. En paviljong lar deg forlenge sommersesongen, og med våre kvalitetspaviljonger får du en paviljong du kan ha glede av i mange år. De flest Dancover paviljonger er enkle å transportere og raske å montere, gjør dem til det ideelle valget til å brukes på ditt arrangement eller i din hage.


Og med et bredt utvalg av ekstrautstyr på tilbu så kan du være sikker på at din paviljong vil bli en perfekt match. En paviljong har et utall bruksmuligheter, og gjør det lettere for deg å nyte sommeren i hagen uansett vær. Med en paviljong eller et legjerde kan du skape en lun og vindstille krok på vindfulle sommerdager. Blir solen for sterk, kan paviljongen også gi deg svalende skygge. Våre paviljonger har smarte løsninger for regnbeskyttelse, drenering og ventilasjon, alt som skal til å skape en behagelig stund utendørs.


Vi har stort utvalgt av paviljong hos Felleskjøpet. Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Gratis frakt, rask levering og gode priser!


Paviljong 3x4

Helårs paviljong har blitt utformet for å levere eleganse og nytte til hagen din hele året. En paviljong som känns helt rätt ökar trivseln och kan höja stilfaktorn i en hel trädgård. Vi erbjuder billiga paviljonger i alla möjliga former och storlekar. Det finns fördelar med alla sorters paviljonger och tillbehör, vi har många olika varianter i vårt sortiment, så att du garanterat hittar något som passar just din trädgård. La alltid paviljong tørke helt før den pakkes sammen eller lagres.


Vær to personer ved montering av paviljong for å unngå skader på rammeverk, duk og myggnett. Denne oversikten oppdateres kontinuerlig og er kun en indikasjon på lagerstatus. Ved stor pågang, som i kampanjeperioder, kan utvalgte varer bli utsolgt i løpet av.


Paviljong 3x4

Jo, visst er det herlig med sommerparty i det grønne. Dekk et festlig bord i hagen og server en enkel sommerbuffet. Ingen fare, det er bare å helgardere seg med et lett tak over hodet. Lyon Polycar – en solid paviljong , hagestue vel egnet for norske forhold.


En robust og allsidig paviljong med flere bruksområder. Den kan eksempelvis benyttes som tak over bobleba skjerming av planter og blomster om vinteren og selvsagt som paviljong i hagen eller på terrassen. Her kan man sitte fra morgen til kveld og nyte sene sommertimer.


Paviljong 3x4

Kjøp en ny paviljong for sommeren! Paviljongen har selvsagt tak, dermed gjør litt duskregn ingenting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg