mandag 4. juli 2016

Gardinkapper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Vi har ting til alle årstider. Gardinkapper - Alltid mange varianter. Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. En gardinkappe er kappen man henger over vinduet. Det er en enkel måte å ”kle” vinduet på, uten at de blir for mye stoff og farger.

Henger man gardinkappen litt høyt over den øvre karmen kan man også få vinduet til å se litt større ut, samtidig som man slipper inn maksimalt med dagslys. Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine. Velg fra vårt store utvalg av kanallengder, maljelengder, panellengder m. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Se våre julegardiner.


Her finner du flust av gardinkapper og buer til hjemmet ditt. En fin kappe rammer inn vinduet, og gjør en allerede vakker utsikt enda flottere. Handle trygt på jotex. Hos Dekoria har vi et bredt utvalg av gardinkapper , og det er over 3forskjellige design man kan velge mellom. De kan kjøpes etter standardiserte mål, men også egendefinerte mål.


Dermed kan du få gardinkapper i god kvalitet til ditt hjem uavhengig av størrelsen på dine vinduer og i fager som matcher ditt øvrige interiør. Pene gardinkapper føles helt riktig når det er tid for å ramme inn vinduet ditt for å gi rommet et løft. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten. Med våre gardinlengder og buer skaper du et lunere og koseligere hjem.


Lag et rom å trives i med vårt store utvalg av sesongens forskjellige mønstre, farger og lengder. Enkelt og sikkert kan du bestille til gode priser og rask levering.

Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser. Bestill fra vår nettbutikk! Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Innred hjemmet med fine gardiner med god kvalitet.


Kjøp online eller i din din nærmeste butikk! Pris NOK 13inkl. Hos oss finner du et stort utvalg av løsninger for vinduet, både gardiner, gardinkapper , gardinoppheng og solskjerming. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. Stort utvalg av gardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner og gardintilbehør Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet.


Trygg levering Sikker betaling dagers. Velg blant sesongens gardiner og tilbehør i mengder av modeller, farger og mønster. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg