mandag 18. juli 2016

Møbelringen gardiner

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget.

Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon.

Det kan forekomme at bilder av. Vi er sofaspesialisten som har et stort utvalg av modeller, tekstiler, ben og farger, slik at du kan finne – og sette sammen – en sofa som passer akkurat ditt behov. Hos Møbelringen kan du kjøpe gavekort til den verdien du selv ønsker, som kan benyttes i alle Møbelringens butikker. Møbelringen -katalogen, aktuelle tilbud fra Møbelringen , samt informasjon om åpningstidene til Møbelringen -butikker i din nærhet. Ferdigsydde gardiner.


Når du innreder hjemme kan du enkelt forandre interiørstilen ved å bytte gardiner. Vi har et bredt utvalg av ferdigsydde gardiner. Hos oss kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming.


Riktige gardiner kan gjøre mye for et rom. Med gardiner kan du skape akkurat den atmosfæren du ønsker i de forskjellige rommene i hjemmet ditt. Enten du har behov for å mørklegge et soverom med lystette blendingsgardiner eller du ønsker å sette prikken over i-en i stua med flere lag lekre gardiner , har vi et rikt utvalg gardiner. Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet.


Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår. Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner , slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt. Ved å klikke på en av gardinene kan du lese mer om mål, farger, produktegenskaper og. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming.


En av de raskeste måtene å forandre og fornye stilen i rommet. Våre klassiske gardiner kommer i duse, nøytrale nyanser som passer i de fleste hjem.

Gi hjemmet ditt en myk touch og diskrete mønstre. Fleksible gardiner som understreker hjemmets stilrene touch. Les mer om lamellgardiner på vår hjemmeside. Du kan velge mellom forskjellig gardin stoff kledd med eller uten reflekterende belegg på baksiden.


Velger du gardinstoff med beskyttende belegg, får du en plissegardin som reflekterer solens varme, og på den måten forbedrer inneklimaet i din bolig samtidig som du unngår bleking av stuens møbler og tepper. Lameller er et godt alternativ til tradisjonelle gardiner. Se hva du bør tenke på når du skal montere lameller her.


Lamellgardiner kan tilpasses perfekt som solskjerming til ditt vindu og ditt behov. De finnes i mange farger og strukturer, også lystette. Julehuset Skeidar Se mer.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg