fredag 15. juli 2016

Sängkläder

Köp online eller i någon våra butiker. När vi pratar om sängkläder så är det två saker som är viktiga - komfort och utseende. Våra sängkläder är mjuka och sköna med bra kvalitet, allt för att du ska få en skön natts sömn. Vi vill att du ska kunna inreda ditt sovrum så som du vill, därför har vi sängkläder som passar flera olika stilar.


Denna sida använder cookies.

En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt. Det finns ingen plats som vi tillbringar lika mycket tid på i våra liv som sängen. Om du vill belöna dig själv med något som du kan uppskatta varje dag är nya sängkläder ett hett tips. Fri frakt och nätter prova på garanti.


Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat. För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript. Och sängkläder ska inte heller bara vara behagliga att sova i, de ska också vara fina att se på så att du kan njuta av din inredning även när sängens överkast åker av.


Med riktigt snygga sängkläder kanske du inte ens behöver ha ett överkast!

En tredjedel av våra liv spenderar vi i sängen därför tycker vi på ellos att dina sängkläder ska vara mjuka, sköna och passa din personliga stil. Här hittar du vårt sortiment av sängkläder online för olika smaker. Mjuka nya sängkläder ger en härlig känsla av vardagslyx. Du hittar allt från trendiga mönster till lyxiga kvaliteter här. Få ut så mycket som möjligt av din vakna tid genom att sova gott och vakna utvilad.


Ditt val av sängkläder är en viktig del av sovupplevelsen, hur sängkläderna känns mot huden beror helt och hållet på vilket material och kvalité du väljer att sova i. Vid val av sängkläder är komforten A och O. Somliga tycker bäst om tjocka och varma påslakan som till exempel påslakan i flanell, medan andra är mer förtjusta i tunna och släta påslakan i bomull. Hos JYSK hittar du påslakan i olika material så som i bomullssatin, bomullsflanell och polyestermikrofiber. Lyxiga sängkläder utan mellanhänder. Vi tror på svensk design, att hålla produktionen nära och att erbjuda den absolut bästa kvaliteten på sängkläder. Till ett mycket förmånligt pris.


Vi har valt att hoppa över dyra och komplicerade mellanhänder och handlar direkt från fabrik. Mjuka och sköna sängkläder är pricken över i:et i sängen och gör att du sover gott hela natten. Att de dessutom finns i flera olika färger och mönster är en trevlig bonus.


Välj bland enfärgade och mönstrade sängkläder i olika prisklasser. Hos Trademax hittar du snygga sängkläder online till bra priser.

Resultatet är sängkläder i en tidlös design som är vävda av 1 långfibrig egyptisk bomull eller 1 europeisk lin, som anses vara de bästa kvaliteterna i världen. Genom att endast sälja våra produkter online har vi kunnat pressa kostnaderna och hålla uppemot lägre priser än vad motsvarande produkter kostar i butik. Alla våra sängkläder vävs och sys i Italien av Rivolta Carmignani och används på några av världens bästa hotell.


Handla tryggt på jotex. När du surfar på vår webbsida. Sköna sängkläder är alfa och omega för en god natts sömn. Vi människor tillbringar ca en tredjedel av vårt liv i sängen, det är därför viktigt att disponera den tiden på bästa möjliga sett. Indusia Design erbjuder mjuka och sköna sängkläder i olika textiler som gör ditt sovrum till något unikt och eget.


Sängkläder är de olika hemtextilier som används i sängen, främst lakan, påslakan, örngott och överkast. Sängkläder från Gripsholm och Borganäs (flanell påslakan dra på lakanl, linnelakan och bäddset) även säsong påslakan jul, madrassöverdrag och plastad frotté. Både stiliga, romantiska sängöverkast och trendiga överkast dubbelsäng som kan göra stora förändringar i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg