onsdag 20. juli 2016

Lysbjelke sykkelstativ

Sykkelstativ til markedets beste priser. Alltid rask levering og års garanti! Et sykkelstativ med høy standard og enestående fleksibilitet, konstruert for varebiler, minibusser og flerbrukskjøretøyer (for 2-sykler).


Kun kr 4- i frakt uansett størrelse på bestilling! God kvalitet og enkel i bruk. ECCO-lysbjelker er betrodd av fagfolk over hele verden, og av gode grunner. Med holdbarhet, design, ytelse og kvalitet som er uovertruffen.


Lykter fra ECCO har mange. Søk etter lysbjelke til sykkelstativ pabudt returnerte treff. Et allsidig sykkelstativ for alle typer sykler – fra e-sykler og sykler med ekstra kraftige hjul til. LYSBJELKE : Med denne påmontert utenpå sykkelstativet , kjører du lovlig.


Har akkurat kjøpt meg et sykkelstativ til å ha på hengerfestet og tenkte å få meg et ekstra nummerskilt som jeg kan skru fast på dette stativet. Thule 9sykkelholder til sykler. Er det mulig å bestille seg et ekstra nummerskilt og koster dette mye?


Noen som vet hvor lang leveringstid det evt er på skilt? Du får kun 2-to- skilt til en bil. Sporingsnummer har du fått på SMS. For andre henvendelser kontakt oss på e-post.


Vi svarer innen kort tid. Ekstra bilskilt til brøyteskjær eller sykkelholder. Husk, det er ditt ansvar å henge på et ekstra bilskilt. Unngå bøter, kjør med lovlig skilt!


Lysbjelken skal ha baklys, stopplys, retningssignallys samt refleks, heter det i lovverket. Vi har en sagnomsust kundeservice og leveringstid. Hos oss finner du alt du måtte trenge av fjernlys, ekstralys, led-bars, varsellys. Smart og solid sykkelstativ som skrus enkelt fast i vegg. Her finner du ulike typer belysning til bil og arbeidsbil.


Ekstralys og DRL-lys som gjør mørkekjøring lettere. Til arbeidsbiler finner du kraftig LED. Nye Night Breaker Laser fra Osram. Vi er sterkere enn det svakeste ledd!


Ny prisliste på Trygg Kjetting. Behov for eget skilt med privat parkering og ditt bilnummer? Kjennemerker produseres en gang pr uke. Min varsellampe fra biltema. Dette kan bestilles her.


Er flere mønster på den også. Biltema 1lysbjelke varsellys chopper_ Loading. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Bruker du sykkelstativ til å frakte sykkelen, bør du passe på at du gjør det på lovlig vis.


Svært mange er nemlig ikke klar over reglene, og dekker til både bremselys og registreringsskilt. Det er derimot ikke tillatt, ifølge UP.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg