mandag 4. juli 2016

Jotun berg

En varm rødaktig brun tone, både rødlig og grå på en gang. Fin til lysere, beige farger med rødlige undertoner og mørke brunsvarte farger. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.


I første rekke finner du lune og tidløse beigetoner som oppleves som varme.

I rekken til høyre finner du mer dempede og grålige beigetoner. Optimal er noe mattere enn Drygolin Ultimat for den som ønsker det. Med Optimal rekker du to strøk på en dag på steder hvor du må leie stillas eller lift. Begge er spesielt effektive mot svertesopp.


Muren maler du med Jotun Premium Mur system, en maling som holder vannet ute, men som samtidig lar muren puste. Vi ønsker deg lykke til. Jotun tester sine malinger på spesielt værutsatte steder i Norge, og alle våre farger er nøye testet i vårt laboratorium, sier Sigve Fjelde.

Han er senioringeniør i Jotun og har arbeidet med utvikling og testing av utendørsmalinger i en årrekke. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Et stort ærverdig hus har her fått den mørke fargen Jotun 7Brunsvart. Den mørke fargen gjør huset mindre ruvende. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Dag Willy has job listed on their profile. Da vi renoverte Villa Floris i fjor ble jeg hodestups begeistret i vakre Bergknatt fra Jotun.


Jeg hadde kun sett fargen på Instagram, men følte at den var perfekt for Villa Floris. Alt føltes helt riktig, frem til malerne var ferdige med stuen. Enten ble det helt riktig - eller helt feil. Tusen takk til alle som deltok i vinn nymalt hus-konkurransen.


Konkurransen er avsluttet og vi gratulerer Erlend Myrstad som vinner!

Dette er SÅ VANSKELIG! Filmen er en del av reklamesatsingen Made in Norway av Aker. I år tok det mye lenger tid enn det pleier å gjøre, men i helgen ble årets trappekalender omsider ferdigstilt og nå vil jeg at dagene skal gå litt saktere! Se hele profilen på LinkedIn og finn Dag. Vi i Jotun Marine Coatings synes det er befriende å jobbe med et byrå som Berg Allum, som besitter den kompetansen og kunnskapen vi er ute etter.


Fleksibilitet og tilgjengelighet er veldig viktig for oss, samt skarpe ideer og nytenking. Berg Allum Consulting har levert tekster til Jotuns blogg basert på bestillinger fra Jotun gjort i våre månedlige, kreative redaksjonsmøter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg