torsdag 14. juli 2016

Kveldshimmel jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


En nydelig, dempet blåtone. Ikke for lys, ikke for mørk. Denne fargen gir deg ro og sjelefred. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Lene Orvik valgte denne fargen på kjøkkenet sitt.


En gråblå farge som ikke er fult så grålig som Skyggeblå. Denn vil oppleves som behagelig og blå. Dette er nok en stor favoritt hos meg. Se den inntil både beige og grå farger.


Den ultimate blåtone. Tøff som en mørkere innslag på et blått barnerom er den og! Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr.


Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold. Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. En farge flere burde ta en titt på, for her beveger vi oss over i det elegante og tidløse.


Kveldshimmel jotun

LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Skyggeblå har ganske mye rødt i undertonen så test den sammen med Bomull i dine lysforhol den kan nemlig vippe mot litt lilla og da er nevnte blågrå med mindre rødt i undertonen. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Hva er ncs-koden på kveldshimmel ? På forhånd takk for svar :) Jump to.


Kveldshimmel jotun

Sections of this page. Deco Blue passer sammen med varme grå, beige og greige farger, og sammen løfter de interiøret til nye høyder. Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull er hvittoner som passer godt på detaljer som lister og dører når du har Deco Blue på veggen. Begge disse fungerer til både Washed Linen og Kveldshimmel.


Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Her har vi brukt Jotun sparkel for Grove underlag på alle veggene for å dekke til den gamle miljøstrien.


Kveldshimmel jotun

Etterfulgt med Jotun Slettvegg for en glatt overflate og for å hindre evt. Her kan du se Jotun sin trinn-for-trinn film for hvordan du får en flott og slett vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg