onsdag 6. juli 2016

Lakk til airbrush

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Med års erfaring med airbrush har vi kompetanse til å gi de beste råd og tips dersom du som proff eller amatør ønsker å diskutere. Har du tekniske spørsmål angående airbrush ?

Spør oss gjerne utstyr for airbrushtanning ! Handlevogn × Klikk her for å se alle Handlevognen er tom. Perfekt for lakkering av skinnseter. Leveres med slangetilkobling som du kan koble på airbrushsprøyten. Regner med du skal lakkere lexan karosserier?


Jeg har brukt Parma Faskolor. Er en god vannbasert lakk som kan brukes rett fra flasken uten å tynne. Vennligst logg inn eller registrer deg.

Login with username, password and session. Smart, portabel lakkboks med avsug, utmerket for airbrusharbeid og pulverlakkering av små detaljer. Boksen foldes ut foran viftehuset, det hele kan pakkes sammen til.


Sandnes Custom Shop AS selger produkter til bil. Vi har et stort utvalg i produkter til custom lakkering, airbrush og bilpleie. Jeg drev en del med airbrush før, og det er fryktelig mye arbeid å legge i lakk og vaske airbrushen for en liten spot. Airbrush egner seg ikke så bra til spot repair. Pluss at en airbrush legger på så tynt, at man trenger mange strøk for å fylle igjen en lakkskade.


Bilmaling og lakk som fjerner spor etter steinsprut og holder bilen pen og pyntelig i lang tid. Stort utvalg og lave priser! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! En meget velkjent og anbefalt cleaner! Diskusjon hvor man i hovedsak kan stille spørsmål og forklare prosessen med modellens eller delens finish.


Er helt noob på airbrush lakkering, lurte derfor hvilken lakk fra tamiya jeg skal bruke til lexan kaross. Er det PC eller X serien?

Begge er vel vannbasert? Og en annen ting, hvordan er forskjellen mellom tamyia og fascolor lakk ? Hva slags enkel og grei lakk kan jeg få tak i nærheten som fungerer bra i airbrush. Vet jeg kan stikke innom en lakkerer å kjøpe, men tenkte noe. Sider med bra utvalg på airbrush lakk til plast?


Forum › Bilpleie › Annet om bilpleie Bufret Lignende 8. Tamiya akrylmaling er laget av vannoppløselige akrylharpikser og er utmerket for bruk med både pensel og airbrush. Til hobbybruk så en en sånn som Denne fra biltema mere enn tilstrekkelig. Avtrekkeren på lakksprøyta har to trinn. Det første gir bare luft, det andre åpner for lakk.


Skru nåla helt inn, og så ut igjen til det kommer en passende mengde lakk til det du skal gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg