tirsdag 5. juli 2016

Jula gulvplater

Jula gulvplater

Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Gulvplater som raskt fornyer gulvet. Med Hard Heads gulvplater kan du sette ditt eget preg på gulvet!


Jula gulvplater

Platene passer utmerket på balkongen eller vaskerommet, og hvorfor ikke gi garasjen et mer personlig uttrykk? Golvplatene reduserer faren for slitasje på det vanlige gulvet og skaper en varm følelse. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet,. Lettlagte fliser som passer på altanen, balkongen, plenen, i boden, garasjen, lekestuer og for eksempel som provisorisk hagegulv når du skal arrangere fest eller. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan. Fiks opp balkonggulvet i en fei med gulvplater som enkelt klikkes sammen. Vi har plater i flere utførelser og materialtyper. Kult å se på og deilig å gå på. At hellene også er miljømerket er noe du får på kjøpet.


En bonus både for deg og miljøet. På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager.


Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen. Passer ypperlig til balkongen, i forteltet eller ved bassenget.


Jula gulvplater

Fungerer også selv om underlaget er. Universa gulvplater tåler en belastning på over 1tonn pr m så det er godt egnet som gulv i garasjer. Ellers brukes de gjerne i kjellere, rundt svømmebasseng, badstue, hobbyrom eller vaskerom, sier Turid Sæthermoen hos IBG. Du kan skjære til gulvplatene slik at de passer perfekt i hjørner og rundt søyler osv. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser.


Jula holder stand mer sin mekkeprofil, som kommer til uttrykk i slagordet Alt for hjemmefiksere til proffe. Kanskje ikke noen grammatisk innertier, men vi er enige i poenget, som innebærer at det satses både på maskiner, redskaper og utstyr til de aller fleste store og små oppgaver. Platene er millimeter tykke, finnes i tre ulike farger og koster 1kroner for stykk. Platene skal tåle vekten av en bil, er sklisikre og skal være enkle å legge ut.


Jula gulvplater

Våre autoriserte forhandlere vil kunne hjelpe deg til å finne det produktet som passer best for ditt behov. Europris har et rikt utvalg av diverse hagedekorasjon. Legg nytt gulv på en rask og enkel måte, uten bruk av skruer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg