mandag 11. juli 2016

Hey'di lett repp pipe

Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk! Spesialist på reparasjon av piper. Hey’di Lett Repp er enkel å påføre, får god heft til underlaget og kan påføres i tykke lag uten at massen siger eller sprekker.


Gir godt skrue- og spikerfeste. Jeg pusset ei pipe for år siden, den var skvettpusset og skikkelig ugjevn fra før. Spon-plater og tre-underlag primes med ublandet Hey’di KZ for maksimal heft. Utblanding - Bruksmåte Hell først rent vann i blandekaret, ca.


Det som er anderledes med denne sparkelen i forhold til vanlig, er at den ikke krymper eller sprekker. Svake underlag bør primes før sparkling. Resultatet blir penest hvis det benyttes stålsparkel til påføringen. Benyttes både inne og ute på alle underlag. Dine personopplysninger vil kun bli brukt av Hey’di AS til å kontakte deg vedrørende din forespørsel.


Du trenger ikke fylle inn både e-post og telefon, oppgi den måten du ønsker å bli kontaktet på. Klikk her for å lese mer om personvern. Identifiserte relevante bruksområder for stoffet eller stoffblandingen og bruk som det advares mot Funksjon Beskrivelse: Sementbasert lettsparkel er en ”alt-i-ett” reparasjons– og sparkelmasse.


Den er enkel å påføre, får god heft til. Minste lagtykkelse er mm, og det er ingen tykkelsesbegrensing. Men ta det heller i etpar runder og finpuss tilslutt.


For å få en superfinish kan du bruke filsebrett med vann på. Noe av det fine med disse produktene er at det ikek siger eller synker nevneverdig. Du kan også spikre og skry i det. Antar den er sementbasert, men kan både brukes i tynne lag som sparkel, og i tykkere lag som murpuss uten å krympe.


Poststed Land Telefon Telefaks E-post Hjemmeside Org. Beskrivelse - Bruksområder Hey’di Lett Repp lettsparkel er en ”alt-i-ett” reparasjons- og sparkelmasse som kan anvendes til svært mange formål. Er du på jakt etter litt sån betong-preg-kontrastvegg men synes (som meg) at både plater og tapet som ser noenlunde ut koster SKJORTA,.


Siste lengde er lagt, og den nye flotte parketten ligger innbydende. Det gjenstår bare en grundig og siste vask. Relevant identifiserte bruksområder for stoffet eller blandingen og bruk det frarådes mot Funksjon Sementbasert lettsparkel er en alt-i-ett reparasjons- og sparkelmasse. Alt-i-ett reparasjons- og sparkelmasse som kan anvendes til svært mange formål.


Enkel å påføre, får god heft til underlaget og kan påføres i tykke lag uten at. Sport og friluftsliv Barn Bil og båt Bygg og bolig Dagligvarebutikker. Kjeller blir til ett areal i huset som man i mer eller mindre grad ikke benytter til annet enn å oppbevare ting som tåler fuktighet og råte. Waterseal er en nyutviklet teknologi av Hey’di som gir sement- og kalkbaserte produkter unike vanntettende egenskaper.


Hey’di Waterseal stopper vannoppsuget og gjør materialet helt vannavvisende. Heydi Lett Repp kg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg