tirsdag 26. juli 2016

Ramme 50x70 eik

Ramme 50x70 eik

Stort utvalg av Ramme 50xEik. Fraktfritt over 3kr. Sjekk ut Ramme Eik 50x70. Rammer i eik er det beste tilbehøret når du vil gi hjemmet ditt en varm og innbydende følelse! Eik er et levende materiale.


Ramme 50x70 eik

Derfor er hver ramme unik, og den gir nytt liv til kunsten din. Fronten er av tykt akrylglass, som er et lett og uknuselig materiale. Bland gjerne flere typer rammer i samme bildevegg – det gir bare et lekent og mykere uttrykk!


Klassisk ramme 50xi eik fra Art Archives. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x, 61x9 70x100.


Kjøp billige rammer på Desenio. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Man kan selvfølgelig også gå for kun eikerammereller andre trerammer, men kjøpe dem i litt ulike størrelser.


Prøv det, og vi kan love at du vil elske den nye dynamikken det skaper i rommet! Finn din favoritt blant våre fine trefargede rammer ! Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen.


Eikerammer til plakater og bilder som du bestiller online. Passepartout er inkludert. Vi har trerammer og rammer i ulike farger og størrelser som holder bra kvalitet til lave. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?


Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Svart ramme i eik med glass i størrelse 40x50cm, 50xog 70x100cm.


ChiCura rammene er laget av vakker solid eik eller europeisk tre. Eksklusiv og tidløs look. Ramme i heltre eik fra det danske merket ViSSEVASSE. Rammen i eik har krystallklar pleksiglas og er veldig lett å åpne på baksiden ved hjelp av metallspenne som lett kan svinges sidelengs.


Fotorammen er utstyrt med to metallhengere slik at brettet lett kan henges på veggen horisontalt eller vertikalt. De fleste har i dag mange billigere rammer , posters, puter, gardiner med mer som man gjerne bytter ofte. Før var det slik at man kjøpte en ramme i for eksempel størrelse 50xog beholdt den for alltid.


Ramme 50x70 eik

I dag bytter vi gjerne både rammer med målene 50x, og rammer i andre størrelser med jevne mellomrom. Et hjem er ikke kun en praktisk foranstaltning og en samling møbler. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Gå på oppdagelse i vårt utvalg av bilder og rammer , og skap mer liv på veggene. Det er helt opp til deg.


Med vårt store utvalg av bilder og rammer har du mulighet for å finne en utsmykking som passer til akkurat din boliginnredning. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Ramme 50x70 eik

Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg