onsdag 13. juli 2016

Norema benkeplater

Norema benkeplater

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Våre kvalitetsbenkeplater fås bestilt i alle landets byggevarehus.


Norema benkeplater

En benkeplate i tre kan lett repareres og slipes ned hvis det oppstår skader. Benkeplater i heltre er nordmenns førstevalg. Alle våre laminater kan leveres som veggpanel. Vi har også mange svanemerkede benkeplater. Se det store utvalget av benkeplater i laminat til gjør-det-selv kjøkkenet.


Laminatplatene trenger kun vanlig rengjøring med klut og vann, eventuelt et mildt vaskemiddel. Plater i furu må, i tillegg til vask, oljes ca. Dessuten er en benkeplate i laminat lett å vedlikeholde og veldig slitesterkt. Ulike typer benkeplater. De forskjellige benkeplatene våre vedlikeholdes forskjellig etter hvilket materiale de er fremstilt av.


Norema benkeplater

Corinor er Nordens største Corian-produsent, og leverer skreddersydde innredningsløsninger og benkeplater til private og offentlige rom. Når du har funnet svaret på hvordan og hvor mye husholdningen kommer til å bruke benkeplaten på kjøkkenet, må du finne benkeplaten som passer ditt behov. Generelt kan man si at alle platetyper trenger vedlikehold i forskjellig grad. Med stilvelgeren kan du prøve forskjellige fronter, knotter, hvitevarer og benkeplater og skap ditt egne unike kjøkken.


Olje til benkeplater skal være fri for tungmetaller og andre tilsetningsstoffer som du ikke ønsker i nærheten av matvarer. Den mest effektive behandlingen av benkeplaten får du nemlig med en veldig god olje som er beregnet til å beskytte og bevare benkeplater. Når kjøkkenbenken har behov for førstehjelp, er det benkeolje som må til. Slipes ny Dersom flekkene får sitte lenge nok i treverket, kan det hende du må fram med sandpapir eller slipemaskin. Flekker som sitter dypt, forsvinner etter en omgang med slipemaskinen.


Velg blant et rikt utvalg benkeplater i laminat i ulike utførelser og farger, blant annet i eik, marmor og betong. Skal du bare olje, vil ikke dette utgjøre noe problem. Såkalte ubehandlede benkeplater fra IKEA er ofte gitt et beskyttende strøk olje fra produsent. Husk da å påføre Stripper på hele benkeplaten samtidig, for å unngå skjolder! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


En benkeplate må tåle vannsøl og røff bruk, og på mange måter er benkeplaten den mest utsatte delen av kjøkkenet. Corian, så spør etter en fra Corinor! En god benkeplate er avgjørende for kjøkkenets kvalitet og utseende. Norema tilbyr et stort sortiment av kjøkken, basert på egenmontering.


Du får samme høye kvalitet som Noremas ferdigmonterte skapmoduler, men til en lavere pris, når du gjør litt av jobben selv. Basic Collection gir deg noen viktige fordeler med på kjøpet. Firmaet jobber med glassfiberbetong, som er et mer egnet materiale enn vanlig betong, til benkeplater , siden produktet er tettere og lettere enn vanlig betong. Firmaet spesialimporterer også overflatebehandling spesielt egnet til benkeplater.


Likevel er produktet for de spesielt interesserte, mener Skjoldal: - Jeg vil sammenligne det med tre. Kjøp benkeplater på nett hos HTH. Knytt kjøkkenet sammen med vakre og billige benkeplater fra HTH.


Norema benkeplater

Kjøkkenbenkeplater har stor betydning for stilen på kjøkkenet ditt, og samtidig skal de kunne være i stand til å tåle daglig slitasje. I benkeplaten bygger du inn kokeplatene, og vasken må også finne sin plass. Det er viktig å tenke på rengjøring av denne yten, da denne er noe av det som tørkes oftest av på kjøkkenet. Derfor er det også der slitasjen viser seg først.


Ta vare på benkeplaten - Vedlikehold inne - ifi. Kjøkkenet er den arbeidsplassen i huset som blir mest brukt. Men det fins det råd for. Les Mer Jeg aksepterer!


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg