torsdag 7. juli 2016

Skumgummi etter mål

Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Skumplast i alle tykkelser. Du kan få det som løpende metervare eller tilskjært på egne mål. Vi kan spalte skumplasten i nøyaktig den tykkelsen du trenger.


Skumgummi etter mål

Møbelvatt (polyesterfiber) i metervare. Resteruller av skumplast med 1. Maskinpark for blokkskjæring av skumplast til alle formål. Vi produserer også skumplast som metervare i alle mål.


Vår kundekrets omfatter bl. Vi sender over hele landet. Vi bruker bare beste kvalitet kaldskum fra Norske Porolon. Vi skjærer alle mål til båt og camping eller benker eller stoler. Vi har metervare i skumplast.


Skumgummi etter mål

Finnes i forskjellige i tykkelser. Komfortable skummadrasser til alle anledninger. En skummadrass, også kalt skumgummimadrass, er en madrass med mange bruksmuligheter.


De kan ligge direkte på gulvet. I kategorien med springmadrasser etter mål finner du madrassene fra vår Classic, Comfort og Dreams Serie. Forskjellen skal igjen finnes i antallet av fjær per m2.


Dreams er nok en gang ’toppmodellen’ med Multipocket fjærer, imens Classic og Comfort er utstyrt med Pocket fjær. Jensen på Berger lager akkurat det det du vil ha både når det gjelder kvalitet og mål. Skrått, tjukt og skeivt, alt etter som du vil ha det. De selger nok ikke direkte til deg, så du må gå via forhandler. Jeg skal bestille mine madrasser og overmadrasser via Skeidar i vinter.


Lag en skikkelig mal til å legge ved bestillinga. Det er vores speciale. Du kan vælge mellem flere kvaliteter koldskum og bestille i helt præcise mål.


Skumgummi etter mål

Uanset om det drejer sig om hynder, madrasser eller puffer, kan vi tilpasse vores dansk producerede koldskum, så det passer perfekt til dit behov. Skumfabrikken kan mange ting, og vores kernekompetence er at lave skumgummi efter mål. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. Kaldskum madrasser etter mål. Vi på Sengemakeriet Trondheim har utstyr, og kunnskapen til å lage alle slags madrasser i alle slags rare størrelser og former.


Slik at madrassen får en god og lang levetid. Du kan bruke hobbyskum til mye - for eksempel til å lage en madrass til dukkevognen, eller som polstring av stolseter og babysenger. Madrass eksperten AS.


Skumgummi etter mål

Du kan også bruke hobbyskum som fyll i en hjemmelaget ammepute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg