torsdag 14. juli 2016

Hvordan beiser man terrasse

Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving. Velg mellom spennende storbyer. Pakkereiser med fly og hotell. Over 6flyselskaper. Book din neste reise med Supersaver nå!


Search What Is A Man.

Har du planer om å bygge en egen terrasse eller en platting og leter etter en byggebeskrivelse, tips og råd om alt fra hvilke typer terrasse man kan bygge, og hvordan du skal vedlikeholdet terrassegulvet? Da finner du svaret her. Bruk hansker Rens terrassen grundig med Trebitt Terrassebeisfjerner før du beiser. Terrassen må være skikkelig tørr før du beiser , ellers er jobben bortkastet.


Treverkets fibre reiser seg når det blir vått, noe som resulterer i et ujevnt underlag som det ikke vil være noe særlig godt å gå på, samtidig som det lettere vil samles opp skitt og fuktighet. Etter at flatene er dekt til, er det derfor viktig at du sliper over treverket med slipepapir for å fjerne fiberreisning og løse trefibere. Hvordan beiser man terrassen?


Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset trykkimpregnert furugulv på terrasser.

Det er verdt å merke seg at TREBITT Terrassebeis er et ett-strøk system der terrassebeisen skal trekke inn i treverket, og overskytende beis skal tørkes av med en lofri fille. En beiset terrasse er ikke bare pen å se på, gulvet får også en effektiv beskyttelse mot fukt, sopp, alger og lysnedbrytning. I malingsbutikkene anbefales det stort sett beis når man skal behandle terrassebordene, da beisen både varer lenger og bevarer bordene bedre enn olje. Ingenting er mer irriterende enn å legge ned en masse tid på et prosjekt og så blir ikke sluttresultatet som man ønsket. Slik beiser du terrassegulvet.


Terrassen er for mange det viktigste rommet i huset på denne tiden av året. Snart er sommeren her og man vil være ute og nyte den så mye som mulig, og da på en vakker terrasse. Vi viser deg hvordan du beiser terrassegulvet.


For å få et godt sluttresultat er det viktig at du. Vask alltid før du beiser. Steg nummer to er rengjøringen.


Dette bør du gjøre om lag en uke før du beiser , så treverket er helt tørt når du setter i gang. Har du hatt en litt fuktig vår, ville jeg gitt det en god uke med tørk, understreker Hansen i XL bygg. Det kan med andre ord være lurt å sette av to helger til jobben.


Det må være helt tørt før du beiser , ellers vil det sprekke opp. Vi bruke en liten pensel over hele terrassen, ikke en rull. Volleng anbefaler at man bruker en rull, og ikke en pensel, for en mer effektiv påføring.

Spesielt med tanke på at terassebeis er så tyntflytende. Penselen kan du bruke for å komme helt inn til kantene. Det vil alltid kunne oppstå søl og sprut når man beiser.


Andre steg er derfor å flytte derfor unna, dekke til og maskére detaljer og elementer som ikke skal beises. Nå er du klar til å begynne å beise. Bruk en bred pensel eller rulle og påfør beisen i jevne lag. Før beisen er tørket, skal det helst ikke regne på overflaten.


Med det lunefulle været vi har i Norge, er det ikke alltid lett å forutse små, plutselige regnskyll. Derfor er det bra å ha en presenning liggende parat, som man kan trekke over hvis det uforutsett begynner å regne. Beise NYTT trykkimpregnert terrassegulv. Tidligere ble slikt gulv behandlet med oljer, men.


Skal man beise en gammel treterrasse er det lurt å tenke på grunnarbeider. Derfor bør man slipe bordene ned til frist treverk før man beiser. Uterommet er blitt et begrep, og mange ønsker å replikere stua på terrassen med farger og møbler. Da må man kanskje også bytte farge på terrassen.


Her samler vi alt du trenger å vite når du skal bygge terrasse eller vedlikeholde terrassen. Av gamle vaner så sier folk at man skal vente ett år for slik var det i gamle dager, og det var det. Men i gamle dager, da impregneringen var full i giftstoffer som tok tid å tørke.


Visst dere synes at det er vel brukte penger å bygge flott ny terasse, så for all del behandle den men olje eller terassebeis snarest. Les mer om hvordan du vasker terrassen her. Olje eller beis gir en penere terrasse. Andre terrassebord er det lenger vedlikholdsintervaller på. Vi hverken beiser eller oljer, og er ekstremt fornøyd med dette valget.


Vi har en diger terrasse , bygget i ordinært norsk trykkimpregnert trevirke i uvanlig dimensjon. Du kan lese om terrassebygging her, trematerialene er forøvrig sponset). Vi får ofte spørsmålet hvor tidlig kan jeg beise når jeg har bygget min nye terrasse.


Og svaret er ganske enkelt: så snart treverket er tørt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg