onsdag 20. juli 2016

Design stue

Bli kjent med Møbel- Design. LItt mer informasjon om leveringstider. Etter en årrekke i utlandet hadde familien endelig landet i drømmehuset.


Med seg hadde de massevis av minner og reisesuvenirer - men manglet ideer til møbler og innredning av den store stuen sin. De ønsket seg en stue som både var hyggelig og praktisk, og som både kan brukes til avslapning, gjester og arbeid.

Hotel Kivotos in Santorini is a singular project that features some of the most iconics STUA designs like Laclasica chair, Solapa tables and the new Libera armchair. A project by Michael Aris with Adorno in Athens. Click here to see the hotel. La livet ditt innrede stua.


Det handler om samhold. Filmkvel tid med familie og venner, eller bare å være deg selv. Våre stuemøbler lar deg skape et rom for å.

Har du en stor stue ? Trekk sofaen din ut i rommet! Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg. Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil. På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort.


Nordisk design og kvalitet. Skeidar Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Fortsetter du å bruke nettstedet aksepterer du dette. Møbler til stue : Her finner du et bredt tilbud av møbler til stuen. Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være.


Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss. Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre. Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her! Babyutstyr finner du hos Sprell - Lynrask levering - Stort utvalg - Kjøp her!


Frakt kun 5- Gratis innpakning.

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger.


I moderne design prosjekter stue systembelysning har et direkte forhold til innredning. Tross alt har belysningsutstyr ofte ansvaret for å dekorere en stue. Ofte i lakonisk design av et fellesrom, står kun den sentrale lysekronen, et par veggskinner eller en gulvlampe som et aksentelement eller et høydepunkt i interiøret. Stuen er et levende rom. Et rom for selskap og venner.


For kos, kaos og total avslapning. På denne siden finner du alt fra bor stoler og oppbevaring til dekorative elementer som sørger for at din stue blir akkurat slik du vil ha den. Her skal vi kunne se på tv, leke, lese, ha gode samtaler og lene oss tilbake for et lite avbrekk i hverdagen. La stuen bli et lyspunkt i hverdagen med estetiske detaljer og smarte funksjoner som spiller på lag med hverandre.


Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Hun ser muligheter og har bransjeinnsikt samtidig som vi får frem våre ønsker og ideer i et konstruktivt samarbeid. Design Innredning har levert gode løsninger hver gang vi har brukt firmaet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg