onsdag 27. juli 2016

Støvelovertrekk langrenn

Spesialister på skiferier til Italia og Østerrike. Skreddersydde gruppereiser. Book din neste skiferie her. Pris- og snøgaranti på alle destinasjoner. Overtrekk til skisko.


Støvelovertrekk langrenn

Boot Cover Thermo skotrekk Boot Cover Thermo er Lill Sport sitt varmeste sko-overtrekk. STØVELOVERTREKK ALPINA SPORTY. Meld deg inn i kundeklubben vår!


XXL har også et bredt spekter av øvrig langrennsutstyr til nybgynnere og proffe. Her finner du langrennstilbehør til lave priser og god kvalitet fra kjente merkevarer. Utforsk vårt store utvalg av drikkebelter, skioppheng, skistropper, støvelovertrekk m. Hos oss i XXL har du alltid fri retur, dagers prisløfte og 1 fornøydgaranti. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Støvelovertrekk fra Madhus i neopren materiale.


Støvelovertrekk langrenn

Holder juniors føtter varme og tørre på ski. Glidelås og stropp i hælen. Hos MX-Sport får du personlig behandling av hyggelige og flinke sportsentusiaster. Velkommen til en trygg handel!


Vannavstøtende yttertrekk som også isolerer. Kommer med Madshus logo, men passer også til de andre merkene som bruker NNN systemet. Nytt Neopren vannavstøtende overtrekk med glidelås bak. Spesiallaget for racingskoene, med ny festeanordning i front for en bedre tilpasning til skoen.


Støvelovertrekk langrenn

Neoprenet gir en lun og varm følelse samtidig som den holder foten tørr på de kalde og våte dagene. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Gratis retur og bytte. På bena anbefales støvelovertrekk.


Vi har varianter fra Alpina, Rossignol, Madshus og Salomon. Nye åpningstider: Timebestilling! På hodet er det lurt å dekke seg til med mer enn kun lue. Balaclava er ideelt i kulde.


Støvelovertrekk langrenn

Devold har ull, mens Odlo og Swix har i syntetiske materialer. Buff er også mye brukt. Briller, gjerne lik Casco Nordic Spirit, dekker øynene godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg