mandag 18. juli 2016

Dusjforhengstang

Dusjforhengstang

Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Lag en fin og koselig krok i dusjen. Gi badet en ny stil samtidig som du hindrer sprut fra dusjen over resten av baderommet. Med et forheng løser du flere ting på.


Hos oss finner du dusjforheng, dusjtenger og ringer til å feste dusjforheng til stang. Velkommen innom IKEA. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte. Dusjstenger og forheng. Stangen fås til skillevegg eller hjørne og kan tilpasses i bredde om nødvendig.


Ulike veggmaterialer krever ulike typer festemidler. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! The document has moved here.


Dusjforhengstang

Teleskopisk dusjstang i rustfritt stål! Fordi denne dusjstangen fra Daloplast er fjærbelastet, trenger ikke veggen å ha et nøyaktig mål – i stedet trykker du. Justerbare stenger til dusjforheng eller gardiner, sånne som man setter opp i spenn, er smartere enn du kanskje har tenkt på. De passer inn nesten hvor.


Round dusjstang i rå messing overflatebehandles ved behov. Justerbar rett dusjstang i krom utførelse som monteres i dusjen uten bruk av skruer. Passer for utskifting av eksisterende dusjsett når ingen nye hull behøver å bores. Av rustfritt stål, Ø x 7mm (lengde). Med forkrommede fester for valgfri.


Handle dusjforheng på nett her. Et av Norges beste utvalg i dusjforheng på nett. Finn en dusjstang med lang holdbarhet og fint utseende fra Habo.


Vi har varianter i forskjellige størrelser for å passe flere. Se alle dusjstenger her! Arrow Safir dusjforhengstang i ekstra kraftig aluminium med takfeste for stabil montering i hjørne.


Dusjforhengstang

Få til en skikkelig spa-følelse på badet hjemme. Kjøp deilige håndsåper, duftlys, duftpinner, skittentøyskurver og toalettmapper hos oss. Coram Nordic selger baderomsartikler i hele Norge. Vinklet dusjforhengstang. Universal dusjforhengstang.


Et flott og stødig dusjkabinett med profiler i hvitlakkert aluminium. Habo dusjforhengstang i hvit aluminium. Leveres komplett med takfeste, glider og kroker.


En enkel og grei dusjforhengstang som er lett å montere, har stabil innfesting og passer alle dusjforheng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg