mandag 18. juli 2016

Møreroyal grå kledning

Om Talgø - Kontakt oss. Her finner du informasjon om Talgø, vår historie, kontaktinformasjon, ledige stillinger og andre nyttige opplysninger. Sol, varme, vin nedbør og fukt som utsettes trevirke vil gjøre at det endrer seg over tid.


Møreroyal grå kledning

Trykkimpregnering med miljøvennlig impregneringsmiddel uten krom og arsenikk. Kokt i olje, noe som gir en vannavstøtende overflate. Kappflater skal behandles med MøreRoyal treolje snarest. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Den innehar unike egenskaper som er ideelt for deg som ikke ønsker å bruke tida på vedlikehold. Se vår kledningskatalog med mye nyttig info og flotte foto. MøreRoyal -behandlingen kapsler inn impregneringen i treet og sørger for en ekstrem råte-beskyttelse. Vi vurderer veldig sterkt å bruke møreroyal kledning når vi skal bygge. Grunnene for dette ønsket er noe mindre vedlikehold enn vanlig beiset kledning samt at vi liker utseendet.


Møreroyal grå kledning

Vil utseendet holde seg eller vil den totalt forandre utseende slik eks lerk gjør? Fargen grå kan du bare hoppe å drite i. Det er toppen av irritasjonsmomentet at gulvet ikke er grått lenger. Det er vistnok et problem med denne fargen at gulvet må oljes for å holde seg grått.


Ski bygg lagerfører ikke dette lenger hørte jeg pga dette. Det partiet du har fått må være brun! Hytta mi har kledning og terrasser med MøreRoyal Brun, og eneboligen min har kledning og terrasser i MøreRoyal Grå.


Møreroyal grå kledning

Så såpass forskjell ser jeg For øvrig veldig fornøyd med MøreRoyal , fantastisk hvor fin kledningen blir. Kledning som er impregnert med kobbermiddel og innkokt med Royalolje og profilert som dobbelfalset ny type med grader skråvinkel på profil i sortering klasse 1. CU-impregneringen gjør produktene motstandsdyktige mot råte, sopp og insekter. Deretter blir produktene kokt i en spesiell linolje.


Talgø Bedriftsprofil i ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter og produsenter. Det norskproduserte produktet er vedlikeholdsvennelig og et flott skue. Utvendig kledning , terassebord ,utvendig takbord. Både kledning , tretak og terrasse gir et ferdig fargesatt sluttresultat ved montering.


Møreroyal grå kledning

Til MøreRoyal skal det brukes festemiddel av rustfritt (A2) eller syrefast (A4) materiale. MøreRoyal terrassebord har helt spesielle egenskaper som egner seg svært godt for deg som har annet å bruke tiden på enn vedlikehold av terrassebordene. Kledning dobbelfalset grader Royalimpregnert RB.


MøreRoyal er PEFC sertifisert og er hyppig brukt i BREEAM-sertifiserte bygg. Furu 19X1Royal Grå Df M. Anbefaler MøreRoyal Byggkompaniet Østfold er leverandør av Blink Hus, og kjører mange prosjekter på Østlandet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg