fredag 29. juli 2016

Bodum brødboks stor

Bodum brødboks stor

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Bodum - Best pris i Norge! Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Bodum brødboks stor

Selve brødboksen er laget i BPA-fri plast, mens lokket er laget i bærekraftig og miljøvennlig bambus. Stor bodum brødboks i grå Ny fra kitchn Nypris 5Selges 4ubrukt Fast pris Med skjærebrett på topplokk I plast og bambus tre Super til brød , knekkebrød osv Moderne og stilren Pen i sort og lyst tre Gjør seg godt på kjøkkenbenken :) Passer til det meste Tar ikke stor plass , og skjuler ting man ikke vil ha stående som rot på. Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. De er forsynet med en luftventil i siden, så brødet bliver passende iltet. Lågene er fremstillet i miljøvenligt bambus, og særlig smart er det, at låget samtidg kan anvendes som skærebræt eller som serveringsbræt.


OXO pop container stor kvadratisk 4. Professional Secrets skålsett m. Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. BISTRO Brødkassen har masser af plads til at opbevare store brød og har et to-funktions låg.


Drej det miljøvenlige bambuslåg for at bruge det som krummefangende skærebræt. Du kan få brødkassen i farverne sort og hvid. Brødboksen måler 1x 1x 2cm.


Låget er fremstillet i miljøvenligt bambus, og særlig smart er det, at låget samtidg kan anvendes som skærebræt eller som serveringsbræt. We use cookies to personalise content, promotional offers and ads and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social.


Bodum brødboks stor

Den stilige brødboksen med lokk av bambus passer perfekt inn i det nordiske kjøkkenet og holder brødet ferskt over lengre tid. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av. Lokket kan også brukes som skjærebrett. De produserer stilrene og funksjonelle produkter av høy kvalitet for kjøkkenet og har stort fokus på kaffe og te.


De er mest kjent for den franske kaffepressen som finnes i flere forskjellige modeller og størrelser. Den retro inspirerte Wesco brødboks kommer I to utgaver, Wesco Grandy og Wesco Breadboy. Begge utgavene av brødboksen kommer i Single utgave som fungerer mer som en oppbevaringsboks eller større utgave med plass til 1-brød. Sammenlign pris på brødboks. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se beste pris fra over 5butikker. Hei, kjøpte en bodum brødboks på tilbud fra dere, en uke etterpå er lokket bøyd slik at den ikke lukkes helt igjen. Den er kun stått i skapet, og er ikke. Filteret er festet til kannen og den store silen lar tebladene være frie og utvikle en fantastisk smak, samtidig som bladene er adskilt fra vannet.


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få RABAT! Låget er lavet af bambus og kan bruges som skære- og serveringsbræt. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg