tirsdag 26. juli 2016

Hengestol med stativ

Hengestol med stativ

Profi- und Hobbyfotografen. Behagelig og flott hengestol i rotting med stativ. Sett deg ned med en god bok eller sammen med barna - en hengestol er perfekt for avslapning. Hengestolen kommer med behagelig sete og ryggpute.


Her finner du hengestol til hagen av merker som Broste Copenhagen og Easy Living. Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Eller en stabil hengestol med stativ ? Med bekvemme hengelenestoler og hvilestoler i ulike design, størrelser og stiler så finnes noe for alle smaker og behov.


Globo hengestol stativ i behandlet gran. Granen som brukes til materialet kommer fra bærekraftige europeiske skoger. God og stor hengestol som leveres med stativ og pute. Leveres i grå rotting med grå ramme.


Selve stolen er i aluminium og PE rotting. Stativet er i pulverlakkert stål. Komfortable hengestol med flott design.


Egget hvilestol er en kul hengestol med stativ som blir høydepunktet på uteplassen din. Vær ikke redd for å bryte av innredningsstilen din med et tøft hagemøbel som enkelt kan gi uteplassen din et løft. Den er en kombinasjon av en hvilestol og en hammock, en herlig miks som aldri går av moten. Eksklusiv hengestol med stativ og madrasspute som er laget i vulkanisk basalt fiber.


Hengestol med stativ

Ser du etter hengestol ? Designet av den prisvinnende designeren Raimonds Cirulis. Materialet håndstøpes i form som gir det unike og karakteristiske åpne mønsteret. Gratis frakt på alle hengekøyer og hengestoler.


Sjekk vårt utvalg, vi har også stativ til hengekøyer! Nett-hengekøyestol i en særklasse for seg selv. Unik, smidig og enkel hengestol med ett opphengs punkt. Hyggeplass, komfortabel og rent velvære.


Hengestol med stativ

Den har litt rustflekker akkurat rundt skruehullene, men ikke mye. Det er ingen skader på plastrottingen. Den har stort sett stått under tak og har derfor holdt seg bra. Selges pga oppussing av veranda og det vil ikke bli plass til denne framover. Høyde: meter Diameter stativ på gulv: 96cm Hentes.


Løvstolen er en elegant hengestol som vugger hele kroppen med my. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Når vår og sommerdagene varmer kropp og sjel, hva er vel da bedre enn å sitte ute og nyte. Med Cora hengestol kan du ta med en god bok, en kopp kaffe og sette deg ned å slappe av.


Hengestol med stativ

Stolen er laget av høy kvalitet og polyrotting så den tåler alt av vær og vind.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg