mandag 4. juli 2016

Lakkbeis til møbler

Stort utvalg av fint interiør. Møbler, dekor, trendy småbord og speil. Hvilken stil har du i hjemmet ditt? Se nyhetene våre og finn nye møbler her.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Vent til treverket er tørt, og slip deretter med lette bevegelser med meget fint slipepapir i ca. Trefibrene som har reist seg, vil da slipes av. Avslutt med sliping i fiberretningen. Den tørker raskt og gir en vakker og fyldig beisnyanse med en halvblank overflate. Lakkbeis brukes på ubehandlet, slipt tre eller tidligere ulakkert tre.


Fester godt på ulakkert tre og den er utmerket til møbelrenovering. Alle farger kan blandes med hverandre, bortsett fra hvit. Kan beskyttes ytterligere med Beislakk eller Beislakk Aqua for høyere slitestyrke.


Lakkbeis er lite egnet til møbler som allerede er lakkerte og det blir mer jobb enn om du velger en vanlig beis. Jeg har brukt mye lakkbeis og synes det er en lettvint løsning på ubehandlet materiale. I ditt tilfelle ville jeg nok ha sett bort fra det rådet du har fått. For fargesetting av møbler listverk osv. Brukes til møbler av tre, benkeplater etc.


Ferdigblandet beis med lakk som både gir farge og beskytter overflaten mot lett slitasje. Det finnes noe som heter lakkbeis som er glimrende til ulakkerte furumøbler. Her går det i brune og hvite møbler. Når treverket blir utsatt for fuktighet, reiser fibrene i treverket seg. Om man beiser rett på treverket, vil beisen føre til fiberreisning, og du får en rufsete og grov overflate som ikke kan fjernes uten å ta bort fargen.


Malte møbler blir ikke pent, vi er liksom på loppemarked med en gang. Lakkbeis er beregnet til bart treverk, altså lakk og beis i ett strøk (eller to). Den tørker fort og gir en vakker og fyldig beisnyanse med en halvblank overflate. Liberon Møbelbeis er en vannbasert beis til bruk for myke treslag som gran og furu, men kan også brukes på eik.


Decor gullmaling gir en vakker metallic overflate som kan vaskes. Lakkbeis - Lakkbeisen inneholder lakk som beskytter mot slitasje og fuktighet. Bruk alltid hansker og beskytt klærne dine. Herdins Beislakk eller Interiørlakk. Den er enkel å påføre og drypper ikke - perfekt til tak!


LADY Pure Nature White gir en hvit, naturlig vakker finish som fremhever treverket og reduserer gulning. Den vakre hvittonen er spesialutviklet av våre fargeeksperter og gir et rent, vakkert preg på rommet. Har du noe forslag til valg av beis til furutrapp? Vil ha en farge som ikke er alt for mørk, og ser på bøk fargen. Syrebeistone, drar denne bort mye av strukturen i furutrappa?


Fremgangsmåten for å beise, noe tips her? Hva er beis: svamp eller penser. Tre er et levende materiale, og akkurat som alt annet levende, trenger det pleie for å ha det bra.


For å få fordelt beisen utover. En overflatebehandling som mange glemmer, eller kanskje ikke vet så mye om er lakkbeis. Den er et godt alternativ til maling om man ønsker å få mer farge på treverk og samtidig se litt av treets struktur.


Kontraster i form av matt mot blankt kan heve et interiør til nye høyder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg