mandag 11. juli 2016

Dokumentmappe skinn dame

Stort utvalg av dokumentmappe hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring.


Alle størrelser av konvolutter. De beste prisene på Gule Katten! Arkivmateriell til kjempebra pris. Ringpermer, brekurver m. Kompatible blekkpatroner og originale blekkpatroner som er 1 kompatible med din skriver. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker!


Siste nytt i herre PC vesker og sekker på ZARA online. Finn PC vesker og bager, laptop vesker, sekker og mapper i skinn og semsket skinn til menn. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Dokumentmappe i skinn med flere lommer og innstikk.


Skinn , i enkelteske. Glidelås rundt hele mappen. Varmepreging med gull eller sølv er også mulig. Bestill Online i dag og få rask levering.


Med en pc veske fra Morris holder du din data og tekniske tilbehør sikkert! Hvis du skal kjøpe dokumentmappe skinn med logo eller konferansemappe læder med inngravering på nettet, så har du kommet til rett sted. En perfekt gave til den reisende forretningsmannen eller -kvinnen.


Dokumentmappe skinn dame

Du bestemmer tekst og skrifttype. PM International AS har som målsetting å levere arbeidsvesker, pc-vesker, bager og en rekke andre skinnartikler med tidsløst design og med høy kvalitet og. Vi leverer alt fra kulepenner til jakker med din egen logo til firmaer, foreninger og det. Flere lommer og innstikk.


Lukning med trykknapp. Herlig dokumentmappe i skinn og messing, mappa har fin patina. Skriveblokk følger med. Veska har to lommer utenpå og to inni.


Lukkemekanismen virker, men nøklene mangler, så den kan ikke låses. Fin plass til en laptop inni. Kjøp Vesker og sekker skinn dokumentmappe på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Vesker og sekker skinn dokumentmappe i kategorien Vesker og sekker fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Vesker og sekker ved hjelp av vår tjeneste.


Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Vesken er i ekte skinn som bare blir finere med årene. Den rommer alt du trenger til jobben, og datamaskinen får også plass i et separat rom. To vevde håndtak med skinnkledd grep og en avtagbar, vevd skulderrem med justerbar lengde gir fleksibilitet.


Den er i svært fint skinn som bare blir finere med årene. Vesken har et behagelig, rundt håndtak og en avtagbar skulderrem i kraftig tekstil. Skulderremmen har justerbar lengde.


I sortimentet vårt kan du finne forskjellige vesker i ulike materialer som for eksempel skinn , lerret, fuskepels og mye annet. Vi har med andre ord noe for enhver smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg