torsdag 14. juli 2016

Utslagsvask intra

Finn laveste nettpris her. En bakplate beskytter veggen mot vannsøl. GUBer en utslagsvask i rustfritt stål, for veggmontering. Bøtterist er tilleggsutstyr. Se detaljer og nedlastinger nedenfor for mer informasjon.


Utslagsvask intra

Solid og holdbart i rustfritt stål, med en overflate som poleres flere ganger slik at den blir sterk og skinnende blank. I tillegg har vi en egen landbruksmodell. En utslagsvask kan være praktisk å ha i garasjen eller andre steder det brukes verktøy og lignende som må rengjøres. Bademiljø fører ulike typer vasker, se hvilken som passer best til ditt våtrom her.


Utvendig mål i mm - 4x 3x 4Dybde i mm - 2Mål kum i mm - 4x 2x 2Avløpsdimensjon i mm - Material - AISI 3Materialtykkelse i mm. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. Vi har gratis frakt og rask levering! Vi bruker egne og tredjeparts-cookies for å forbedre tjenestene våre. Ved å klikke Godta nedenfor, godtar du dette.


Utslagsvask intra

Klikk Avslå for å deaktivere. I samarbeid med ledende industridesignere har vi fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet. Praktisk bøtterist er tilleggsutstyr. Intra AS: Intra utslagsvasker produktbeskrivelse i ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter og produsenter. Utslagsvask til veggmontering.


Vasken er solid og holdbar, og i rustfritt stål hvor overflaten er polert flere ganger slik at den blir sterk og skinnende blank. Vaskekar VK60STD i rustfritt stål for veggmontering. Leveres med veggfeste.


Utslagsvask intra

Utvendige mål 6x 5x 2mmDybde 2mmMål på kum 6x 4x 2mmDimens. Intra vaskekar passer like godt på vaskerommet, hytta eller i garasjen som på skoler eller sykehus. Intra -vaskekaret er standard i svært mange hjem, barnehager og offentlige bygg. Blandebatteri og avrenningsrist bestilles separat. U1STD er en utslagsvask i rustfritt stål for veggmontering.


Med et enkelt feste-system som sikrer stabilt og godt feste til veggen. Benyttes i vaskerom, på skoler, sykehus, på hytten og i garasjen. Alterna Uni Enkel kum.


Utslagsvask intra

Ta kontakt med vår kundeservice. Legg til Kjøp og Hent. Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse.


Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver produktanmeldelse som ikke er i tråd. Anbefaler Intra VK for nedfelling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg