torsdag 4. august 2016

Båtmaling biltema

Båtmaling biltema

Du finner stort utvalg av bunnstoff og båtmaling hos Biltema. Oppdag vårt rimelige bunnstoff og vår akrylmaling i forskjellige farger. Velkommen til Mitt Biltema.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Selvpolerende bunnfarge som beskytter mot begroing! Bunnfargen Cruiser 2fra International beskytter motor- og seilbåter mot alle typer av smuss i opptil ett år. Produkter til en aktiv fritid eller friluftsliv på land og vann.


Her finner du også artikler for aktiviteter og trening i eller utenfor hjemmet, med. I tillegg til vårt tradisjonelle malingssortiment for innen- og utendørsmaling har vi også spesialmaling for radiatorer, båt og rustbeskyttelse. Og når det gjelder båten trenger den ekstra beskyttelse, pleie og omsorg. Behandle den med primer, lakk, ferniss og båtmaling så motstår den vannets og værets påvirkning.


Båtmaling biltema

Slitesterk, høyglanset lakk til de fleste materialer over vannlinjen. Den har en enestående strykbarhet og utflyting med glans- og fargebevaring som overgår vanlig. Båtmaling , Interlux Super.


Tradisjonell blank, hvit båtmaling. Meget UV-resistent på både tre og metall. Velegnet også til annet i hus og hage. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Se våre produkter og farger for båt. Deretter kjøper du Biltema `s topcoat (som egentlig ikke er topcoat) i den fargen du ønsker, og ruller i vei. Skal du ha topp finis bør du sprøyte den på, men det blir brukbart med rulle.


Kjøp mohair-rulle eller flere skumgummiruller. Hadde et prosjekt i vinter der jeg brukte Biltema -topcoaten, og ble veldig fornøyd. Ser du etter råd om båtmaling eller generelt vedlikehold av båt.


Hvis du har en trebåt som vil bli holdt utenfor i været en god kvalitet halvblank eller flat veranda og dekk maling vil bære godt og kan være farget til enhver farge du ønsker. Og så spørs det om det er bare de som har Jotun er best på alt-syndromet som svarer. Blankt, UV-beskyttet og slitesterkt.


Ved neste vårpuss er maling like fin. Jotuns Drygolin er mer eller mindre samme som Shipolin, men til mye lavere pris. Toppstrøket er båtens ansikt utad og gir båten en distinkt karakter. Selv en gammel og slitt overflate kan bli som ny med bruk av riktige produkter.


Båtmaling biltema

Du kan også sammenligne priser på produktene som er testet. Handle tusenvis av bildeler, reservedeler og biltilbehør online på nettet opptil - lavere pris. Stort lager med hurtig levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg