mandag 15. august 2016

Anne black smykker

Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Shop dine favoritter hos Ellos nå! Skjønt og deilig på stranden. Se de fine inspirasjonssidene våre.


Smykker - Alltid mange varianter.

Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Mærket påtager sig et socialt ansvar i tredjeverdenslande. Anne Black: contemporary handcrafted Scandinavian design.


Visit the official webshop to browse the latest collections from Maria Black. Ved at fortsætte på hjemmesiden accepterer du vores cookiepolitik. Linjene er rene, enkle og delikate, og hvert produkt er håndlaget til innovative former som er rik på variasjoner.


Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom.

Alle produkter er 1 håndlavet. Det er elegant og tidsløst kunsthåndværk til hverdagsbrug. Nettopp det er det som gjør dem så fantastiske. Med de riktige smykkene er mulighetene tilnærmet uendelige.


Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over mio. Butikken hedder, meget passende, Black. Anne er utdannet keramiker i Kolding.


Nå arbeider hun kun med porselen. Hun designer kaffekopper, skåler, boller, smykker og knagger. Hennes arbeider er lyse og vakre, formsterke og samtidig smilende og lette. Måten hun kombinerer det enkle, skandinaviske uttrykket med sin dyktighet innen håndverkets kunst, gir det håndlagde porselenet et grundig og vakkert uttrykk som komplimenteres med en delikat og rolig fargepalett.


Hun fremstiller nemlig en bred vifte af smykker i porcelæn, lige fra øreringe, til ringe og andre smykkevarianter. Rask levering, alltid mye salg! Deres design spænder vidt ud over både service, smykker , vaser og meget andet.


Deres stil er meget karektaristisk - de er meget kendte for deres små porcelæns smykker , hvor blomster er en bærende del af designet. Vi har en forkærlighed for håndlavede smykker , fordi de alle er unikke og hvert smykke fortæller derfor en historie, der er helt sin egen.

Derfor har vi altid et stort udvalg af ringe, halskæder, øreringe, vedhæng, armbånd og meget mere. Kig udvalget igennem og lad dig inspirere af de fantastiske smykker fra de udvalgte designere. Ved å klikke videre på nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies. Her kan du finde adresser, telefonnumre, bedømmelser og åbningstider for anne. Ved at kombinere et simpelt skandinavisk formsprog med sin håndværksmæssige dygtighe har hendes håndlavede porcelæn et sirligt og smukt udtryk, komplimenteret af en delikat og rolig farvepalet.


Thune Gullsmed og Urmaker tilbyr et stort utvalg eksklusive smykker , gifteringer, forlovelsesringer og klokkemerker. Velkommen til hyggelig handel! Disse helt nydelige telysestakene er håndlagde helt ned til hver prikk i stjernemønsteret.


Dermed er ingen av de identiske. Vivianna-kolleksjonen visker ut skillelinjene mellom smykker og klokker, og tilbyr ikoniske klokker for kvinner. Skulpturelle former i rosegull, rustfritt stål og diamanter skaper et modernistisk uttrykk som har bestått tidens prøve. Hun ønsket å bygge en bro mellom designsmykker og tradisjonelle smykker.


Den danske smykkedesigneren er i dag verdenskjent for sitt unike design hvor hun kombinerer gamle og nye trender. Black henter inspirasjon fra sitt eget liv og verden rundt henne. Køb Anne black smykker på Kelkoo.


Det er Vaser, øredobber, knotter som kan brukes på skap og kommoder, eller som knagg på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg