torsdag 11. august 2016

Plasti dip farger

Plasti dip farger

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Dip Plasti Vergelijken. Bespaar direct op GigaGunstig. Verdens mest populære gummi coating-maling på sprayboks.


Kan praktisk talt brukes til det meste, det er bare fantasien. Ekstremt populær som maling til bil og bildeler fordi den er lett å legge og enkelt kan. Sprekker ikke og flasser ikke av.


Hefter på de fleste overflater og metaller. Skjær av nødvendig masse og kna den til den oppnår ens farge. Overflødig masse fjernes straks med såpevann. Passer utmerket til beskyttelse av lakk, plastikk annet materiale, fargeendring av nesten hva du vil. Kjøretøy, bil, felger, enkelte plasser på bilen, som speil, grill osv, motorsykkel, sykkel, båten, tilhengeren, RTV, interiør, prosjekter, jakt og fiskeutstyr, camping utstyr, og andre utendørs utstyr.


Plasti dip farger

Dersom du ønsker en blank overflate, så må det påføres ytterligere et lag med et annet middel. Du bør også ta imot gode råd for vedlikeholdet. En ny bil med Plasti Dip. Det är en av våra mest populära produkter och passar utmärkt som både skydd och försegling av verktyg. Har en mørke blå audi absom skal lakkeres med plasti dip , men vet ikke helt hvem farge jeg bør velge.


Bare bilen skal lakkeres, ikke felgene. Disse spesielt tilpassede fargene vil gi jaktriflen en kamuflasje for å hjelpe deg å gli inn i omgivelsene. Du kan også bruke den til å gi båten, tilhengeren, RTV eller bilen en helt spesiell kamuflasje farge. Det er litt forskjellige priser etter hvilken farge du vil ha. Dette gir raskere respons enn mail.


Vi har et av Rogalands største utvalg av Plastidip Priser fra 13- Plasti Dip. Flytende gummi, som kan Sprayes, dyppes og pensles på det meste! Jeg har Goldmetalizer hjemme, men skulle ønske en dedikert gullfarge. USA) har en Vintage Gold som hadde vært perfekt, men dom har ikke lov å sende ut av landet. Beste Priser På Plasti Dip.


Gummilakkering har mange bruksområder og benyttes ofte i forbindelse med midlertidig lakkering av firmabiler, styling eller for å forbedre utseende på en bil der lakken har sett sine beste dager. PLASTI DIP er en unik syntetisk gummicoating (Polyurethan) som er elektrisk isolerende, vanntett, slitesterk, rustbeskyttende, bestandig mot sjøvann, svake syrer og UV-stråler. Blant Plasti Dips original farger finnes det drøssevis av valgmuligheter.


Plasti dip farger

Visste du at det for eksempel finnes hele ulike blåfarger Plasti Dip. Hvis noen var interessert endte prosjektet med at jeg pusset ned felgene, grunnet og lakkerte de matt svart. Maling som Plasti dip ja.


Når de går tom for en vare, så tar det lang tid før de får inn igjen. For båtfolk vil nok de to minste forpakningene være aktuelle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg