tirsdag 9. august 2016

Flisemaling kjøkken

Med maling kan du pusse opp badet raskt og rimelig. Også fliser kan males som en midlertidig løsning i påvente av større oppussing. Slik maler du fliser. Du må som regel kjøpe inn og bruke heftgrunn før du kan male med flisemaling.


Stort sett vil det også være nødvendig at du maler med minst to strøk, men fliser er forskjellige og det er mange typer maling på markedet – så det finnes ingen fasit på akkurat dette.

Må tørke godt før toppstrøk. Akrylbasert veggmaling som er ment for panel flyter greit ut og gir pen overflate. Fliser og fuger kan males i samme farge. Alanor har også en flisemaling beregnet på keramiske fliser som ikke krever grunning. Lei av de stygge baderomsflisene?


Så lenge baderommet fungerer greit, det ikke er fukt, og du ikke har planer om å gjøre noen andre større inngrep, er. Det er ingenting i veien for å male flisene på badet - slik gjør du det. Men velg maling med omhu, spesielt hvis det er gulvfliser som skal males.

I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad! De hvite gjorde vi ingenting med.


De mønstrede vasket jeg med salmiakk pusset med fint sandpapir,grunnet og malte med vanlig svart maling. Ble riktig så bra til vårt lyse kjøkken ;-) Kjøpte et gardinfag på IKEA til kr som matchet. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Det finnes også på markedet en spesiell flisemaling på sprayboks eller maling som kan påføres. D Trenger tips til fliser på kjøkkenet vårt! Det går også an å male flisene med egen flisemaling. Arbeidet med flisemaling fra ca.


Tar imot oppdrag som eksempelvis dekorering av kjøkken og bad samt interiørdetaljer. Du har sannelig fått et herlig frekt og nytt kjøkken ! Dette er flisene over kjøkkenbenken, og jeg er ingen fan av sånne enkeltfliser som vises her. Vi har ikke byttet ut noe på kjøkkenet.

Noen som har testa ut flisemaling. Men selv om du gremmes over tidligere tiårs dårlige smak er det ikke sikkert at du trenger å gå løs på. Velkommen til viivilla.


Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. Som medlem på viivilla. Men oppussing av baderommet kan fort bli en kostbar affære. Og skal du gjøre en total oppussing av bad må du uansett belage deg på at det kan bli kostbart.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Renovate eller bygge et nytt bad med våre vanntette veggbrett.


Få på badet du drømte om, ikke vent på forsamlingen, med Fibo går det veldig fort. Maling af fliser Er du blevet træt af de gamle fliser, er der heldigvis råd at hente. Det er nemlig muligt at male fliserne, med et ganske udmærket resultat. VIDEO: Du kan godt male de gamle flisene på badet ditt, men det er langt fra all maling som kan brukes.


Enten du skal kjøpe maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg