tirsdag 23. august 2016

Båtvask tips

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Da bør det ikke overraske deg at vi søker mot kjøkkenskapet fremfor å kjøpe inn dyre spesialmidler til båtvask. Bunnstoffmidlene man får kjøpt i dag, holder i flere sesonger, dersom man smører tykt nok på. Her er noen tips til båtvasken før sesongstart.


KNS´ samarbeidspartner, og fører en rekke anerkjente merker innen båtvask og skrogstell. Har vurdert Meguiars båtvask som Elmer bruker her, litt fordi jeg vurderer Meguiars One step etterpå, vet ikke. Epoxymaling på betonggulv – slik gjør du det! Rengjøring, båtvask : Hugos er spesielt godt egnet til plastbåter.


Til plastbåter og lister brukes Hugos direkte på en fuktig klut. Renser og etterlater en beskyttense vokshinne. Fliser, badekar, et cetera: Den grå hinne forsvinner lett. Kan brukes til vask av toaletter, vasker, et cetera. Det kommer flere gode tips her.


Men Zalo og tilsvarene er lite aktuelt. Det er klart det finnes midler som fjerner alt - inklusive voks. Men det jeg snakker om, er midler som tar skitten, ikke voksen. Extreme Universal Cleaner - som jeg oppdaget i år, kan også ta voksen hvis du blander den sterkt nok. Vårens båtvask -Møkka skal av!


Tekst: ANNE MARIT KLOKK OG INGVAR JOHNSENApril er båtvasktid. Sneen er borte og sola varmer i fjeset. Selv om båten er sammensatt av mange materialer og stoffer, bør vi klare jobben på en helg.


Markedet flommer over av effektive midler, både fra kolonialen og spesialforretningene. Du kan søke etter hva du lurer på her på siden vår, eller bla deg gjennom mengder av artikler fylt med tips og råd. Leter du etter noe spesielt, søker du i søkefeltet øverst på siden, eller les deg gjennom artiklene under.


Les ekspertenes tips til båtpussen. Biltema Boat Polish: Ok resultat, føles litt billig, legger igjen en voksfilm. Bra konsistens, helt grei å jobbe med.


Hempel custum marine polish: Litt for tynn, litt ubehagelig farge og konsistens. Ettersom den er tyntflytenede, er den ikke så drøy. Foto: Båtmagasinet Vis mer.


Sørg for at båten er helt tørr etter rengjøringen. Egner seg også ypperlig til skibokser, biler, campingvogner og plastmøbler. Forbehandling og påføring: Spyl flatene med rent vann. Dette er noe av det beste innen båtvask , (dette er trolldom) Det fjerner missfarving og rust på plastbåter, smøre på med en pensel, vent time, vask av med en svamp og lunket vann Selko Motor Sentrifuger.


Sikker og effektiv filtrering av motorolje, planteolje eller andre oljer. Det er også viktig for økonomien i klubben, og samstundes trur eg også mange set pris på det sosiale i det, seier leiar Thomas Oksavik i Larsnes IL si fotballgruppe. Tradisjonen med båtvask som inntektsbringande inntektskjelde for lag og foreiningar finn vi fleire stadar på Sunnmøre. JOTUN BÅTVASK YACHTING 1L Biologisk nedbrytbart alkalisk vaskemiddel som fjerner fett, salt og skitt uten å skade overflaten.


Båtvask har blitt eit fast dugnadsprosjekt for oss. Tips : Bruk alternativ vannkilde. Dersom du ønsker å bruke vann fra alternativ vannkilde som ikke er plassert på et lavere nivå enn høytrykksspyleren, anbefaler vi å gjøre følgende: Plasser sugeslangen (ekstra tilbehør) i eller løkker rett foran høytrykksspyleren.


Senk enden av slangen med filteret og tilbakeslagsventil ned i vannet. POLERING De siste årene er det blitt veldig populært med Nano-midler, som trenger dypere inn i overflaten enn tradisjonelle midler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg