fredag 19. august 2016

Blomsterkasser i tre tegninger

Blomsterkasser Direkte fra Lager. Det er enkelt å bygge sin egen blomsterkasse i tre. Da kan du lage kassen i akkurat den størrelsen du vil ha. Vi viser deg hvilke verktøy du trenger - og gir deg gode råd og tips under hele byggeprosessen. Det er ikke mye arbeid å lage et par solide og praktiske blomsterkasser til å ha i hagen.


Bygger store isolerte blomsterkasser i impregnert furu og sibirsk lerk etter mål på bestilling. Ekslusive blomsterkasser i tre og fibersement. Hva gjør man når man har veldig lyst på snekrede blomsterkasser med hjul, men snekkeren i familien er opptatt med å reparere traktorhengeren? Etter timesvis med googling har jeg noen ting jeg lurer på.


Her er bla gratis tegninger av blomsterkasser og det meste som kan. Dersom man har royalimpregnerte terrassebord har Møre Tre kommer med multistolpe som kan. Kjære har bygd tre stykker slike til meg, vel to slike i størrelse XXXL og en.


Blås liv i uteplassen med hjemmelagde blomsterkasser. Våren har omsider meldt sin ankomst mange steder, og balkonger, hager og terrasser skal gjøres klare for utesesongen. Har i utgangspunktet tenkt å bygge i tre. Din handlekurv vil bli lagret og du får en link.


Du, eller noen med linken, kan bruke den til å hente din handlevogn når som helst. Selv om det selges en rekke blomsterkasser i ulike størrelser og materialer, er det alltid penest og triveligst med hjemmelaget. I tillegg kan du pynte den og sette ditt personlige preg på kassen, som igjen vil bidra til å skape drømmehagen. Her viser vi en variant av tre , som sitter trygt og fast på bakken.


Her viser Karin Almström fra Hjemmefikserne hvordan du bygger din egen blomsterkasse. En planke øverst og en nederst, slik at du kan fordele de andre tre plankene og få like mellomrom mellom dem. Skru fast to planker i bunnen, så kassen ikke faller ut.


Et høybed på m kan gjøres om til litt over m², ved å sette høybed i fire forskjellige størrelser oppå hverandre. Kan avsluttes med en plate på toppen av. Nå mangler vi rekkvert på en del og vil ikke sette opp et fast rekkverk (pga teite naboer). I stedet vil vi gjerne ha løse blomsterkasser på denne delen.


Men vi finner ikke slike kasser noe sted. I dag fikk jeg endelig finger`n ut og fikk bygget to blomsterkasser. Og jeg fant også ut at det er faktisk ganske gøy å jobbe med drill og treverk! Det er ikke første gangen, men det er lenge siden.


Jeg ble veldig fornøyd! Det betyr at blomsterkassene er i stand til å kvitte seg med overflødig vann. Bygge blomsterkasser av terrassebord Hjem og utstyr.


Uten bunn, har spikret opp knasteplast innvendig på sidene, da får treverket luft fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg