mandag 22. august 2016

Hytteblogger 2015

Ronny Eggenheim ‒ 30. Mangler bare loftstrapp. På nettstedet hytteblogger. Saltdalshytta og Røroshytta fortelle om sitt hytteliv.


Hytteblogger 2015

Blir vel å holde på enda noen dager frem mot jul, men tenker at det kan være godt å ta noen dager juleferie. Vi som blogger her jobber med tre og treinteriør i Bergene Holm AS. There were conflicting reports from. Familien har sansen for gjenbruk og lite på denne hytta er kjøpt nytt. Inne i hytta har de benyttet gjenbrukte materialer og mye gamle ting.


Med oss på lasset hadde vi denne helga mine foreldre Anita og Lidvar. Men når en legger seg ned i måssåen er landskapet annerledes. Fargene i fjellet om høsten er helt magiske når en kommer tett på. Vi har vært og overnattet i denne fantastiske hytta, stille og rolige omgivelser og fantastisk utsikt.


Hytteblogger 2015

Ikke rart at jeg som Solberg. Og mye natur til og vandre en tur for å samle tankene eller. Tenkte jeg skulle få gjort mye i påsken. Blogger: Jim Are Skogheim, innlegg. Denne blogger er eid og driftet av Bergene Holm AS.


Omaggio – jul med ikoniske designstriper Designelskere over hele verden har pyntet hjemmene sine med de populære stripene i alle slags farger og størrelser, og nå kommer en helt ny Omaggio-kolleksjon til årets hyggeligste årstid. Her får du også hvert år. De forlenget den tidligere åpne løsningen.


Hytteblogger 2015

Hei… Nå er det lenge siden jeg har vært her og tenkte å komme med en oppdatering på hva vi har gjort på hytta. Stort utvalg av hytter og hyttetomter, enten du ønsker hytte på fjellet eller ved vannet. Se hele utvalget her - vi hjelper deg med å finne din drømmehytte! Vi har fått noen til å tegne selve hytta, og vi tar sikte på å gjøre det meste selv. Vi bygger en liten hytte, den ligner litt på Aurora 9fra saltdalshytta.


Hytteblogg, hytteliv, inspirasjon, Interiør, sjøhytte Comments. Det blir mye natur ,interiør og litt bygging og vedlikehold. Hytta ble originalt bygget av hans foreldre og nærmeste nabohytte er bygget av.


Hytteblogger 2015

Endelig er Hilde og familien i gang med grunnarbeidet, følg de på hytteblogger. Vinduer betyr mye for å slippe lys og luftighet inn i et rom. Og når utsikten er som malerier av våre nasjonalromantiske malere, da synes jeg det blir.


En samling blogger om hyttebygging og hytteliv! Sections of this page.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg