tirsdag 30. august 2016

Kurvsystem garderobe

Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Få orden med ny garderobe fra IKEA. Se hele utvalget og finn noe som passer deg.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Se våre lekre garderobeløsninger her. Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Kurvsystem STANDARD – Bredde 45cm. Vi leverer kurv, buksehenger og skohylle.


Sett opp rammen for garderoben din og sett inn hyller, kurver eller et kurvsystem etter ditt eget ønske og behov. Bruk kurvsystem til t-skjorter, gensere, undertøy og diverse mens du kan henge opp kjoler og jakker på en klesstang. Hyllene kan fylles med dekorative oppbevaringsbokser og romme sko, tøfler og andre artikler.

Et utmerket alternativ for par eller personer med store mengder klær. Siste alternativ er skyvedørsgarderober, (dette er det smarte valget for folk uten mye ekstra plass til dører). I stua, entréen, garderoben eller på vaskerommet?


ALGOT passer overalt. Et allsidig system til spiskammerset, vaskerommet eller der det trengs. Stable rammene sammen og legg til hylleplater, garderobestenger eller kurver. Du kan enkelt legge til eller fjerne deler når behovet endrer seg. Sorter garderoben etter farger – Sorter gjerne klær etter farger, ton i ton.


Det høres kanskje litt vilt ut, men det blir skikkelig fint. I tillegg er det lett å finne frem, sier hun. Seks tips til bedre organisering i garderoben : Tenk alltid i høyden. Bruk garderobestenger, hyller og esker.


Benytt deg av plassen under senga. Garderoben som passer deg og din livsstil. Velg en garderobeløsning som passer deg og dine behov.


Det riktige garderobeskapet gjør det enkelt å ta vare på klærne dine på en vakker og praktisk måte. VI HAR TILBEHØR TIL GARDEROBEN …. Her finner du flotte produkter som gjør det enkelt for deg å holde orden.

Kleshengere, bokser, skohyller og andre smarte løsninger. Tegn din oppbevaringsløsning, garderobe og måltilpassede skyvedører i 3D. Angi målene på rommet ditt og planlegg en løsning som passer perfekt hjemme hos deg. Finn kurvsystem garderobe nå på Kensaq. De som velger Norscan Roller som innredning i sin garderobe er de som verdsetter stil, kvalitet og funksjon.


Du kan bygge opp Norscan Roller innredningen etter behovet du har for kurv, buksehenger og eller skohylle. Elfa garderobe med hyller, kurvsystem og annen innredning og system til garderobe finner du her. Drømmegarderobe på en ny og unik måte.


Décor-sortimentet består av garderobeprodukter som kombinerer funksjon og fleksibilitet med luksuriøse detaljer i tre. Med hele trefronter, hyller og andre detaljer, lar Décor deg skape rene linjer i garderoben , og samtidig beholde en fleksibel og luftig følelse. For deg som skape orden i garderoben , boden eller på loftet, er Hard Heads kurvstativ et helt utmerket alternativ.


Dette kurvstativet har seks små og to store kurver som kan oppbevare alt fra klær til leker og verktøy. Kjøpte disse til ejerstedt garderobeskap med beskjed i butikken om at dem passet skapet. Et godt utvalg av skyvedørsgarderober, garderobeskap og kurver. Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Hvit var lenge det selvfølgelige valget på skyvedørsgarderoben, men nå er trendene snudd.


Stadig flere velger mørke farger på frontene Det viktigste med en garderobe er at den er praktisk og tilfredsstiller dine behov, men samtidig skal den passe inn i rommet. Hos Rival finner du mange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg