tirsdag 16. august 2016

Sigural epoxymaling

Sigural epoxymaling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Stort utvalg av lakk og lut. Sjekk prisene og handle hos Maxbo! Malepensler, malekoster rens mm. MAXBO - Klart du kan!


Sigural epoxymaling

Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Det du trenger av maling hos Maxbo. Se utvalget og kjøp i dag! Byggprodukter for Nordisk klima. Epoxy Gulv. Ergebnisse von Suchmaschinen!


En 2-komponent vanntynnbar epoxymaling til innendørs bruk. Giver ikke lugtgener og yder en meget god beskyttelse mod mekanisk slitage, van olie og kemikalier. Lagres i henhold til lov om brannfarlige varer. I tillegg vil den være både sterkere og mer resistent mot kjemikalier og bakteriell vekst enn andre tradisjonelle eller ubehandlede gulv.


Sigural epoxymaling

Sigural lagres frostfritt og utilgjengelig for barn. Epoxymaling er også enkelt å holde rent. Her får du en liten innføring i hvordan vi arbeidet med å legge epoxy i din garasje. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).


Det er nå Scanox som produserer denne malingen. Vandig epoxymaling er vandfortyndbar og indeholder ikke organiske opløsningsmidler. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Velkommen til Mitt Biltema.


Sigural epoxymaling

Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. En epoxy gulvmaling tåler denne belastningen uten problem. Gjøco Poxydekk er en luktsvak, vanntynnbar 2-komponent epoksymaling med høy glans og stor slitestyrke, god vannfasthet og vedheft. Slip heller gulvet til å bli htc superfloor hvis du allerde har et betong gul. Et godt gulv er mye verdt.


Norsk Epoxy er ledende i Norge på installasjon av herdeplastgulv og betongsliping. EpoxyGrossistens respektive produktlinje er brukt i en rekke. Vi er totalentreprenør på gulv og gjør alt av gulvstøp, gulvavretting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg