onsdag 31. august 2016

Lampeskjerm jysk

VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. En ny lampeskjerm kan friske opp en gammel lampe, eller til og med endre stemningen i et rom.


Lampeskjerm jysk

Her finner du et stort utvalg lampeskjermer! Hvorfor kjøpe en helt ny lampe, når kun en ny skjerm kan gjøre samme nytten? Gi dine gamle lamper nytt liv med nye lampeskjermer.


Lampeskjerm fra Light. Pagodeskjerm, plisseskjerm, organzaskjerm, trafikkskjerm, mm. Finn dine lampeskjermer her! Høy kvalitet til gode priser. Med en ny lampeskjerm får både lampen og rommet et nytt uttrykk.


Lampeskjerm jysk

En lampeskjerm skaper en lun atmosfære, samtidig som det fungerer fint som et dekorelement. Velg blant vårt utvalg lampeskjermer av ulike størrelser, farger og teksturer, som skaper ulikt lys og atmosfære. Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Det er ikke alltid like lett å velge den riktige lampeskjermen til din lampe. Det er enkelt å fornye interiøret og gi nytt liv til gamle lamper ved å bytte ut lampeskjermene.


I varehusene våre finner du lampeskjermer i forskjell. Ved å kjøpe ny lampeskjerm til favorittlampen kan du fornye den totalt og skape et helt nytt uttrykk. Er du på jakt etter lampeskjerm til din lampe? Oppdater en gammel bord- eller gulvlampe med en ny lampeskjerm ! Det følger med en avstandsring som gjør det mulig å montere skjermen på armaturer med både E14- og E27-sokkel.


Lampeskjerm jysk

Hos Majorstuen Elektriske kan du også spesialbestille lampeskjermer til gamle lamper. Har du for eksempel en gammel stålampe med traktform øverst som krever en spesiell type lampeskjerm , en reflektorskjerm som legges på toppen av lampen, kan du få spesiallaget en nøyaktig maken skjerm i et stoff du velger selv. Dersom du ønsker en mer dempet belysning kan en mørk lampeskjerm være bedre. Vi fører lamper fra mange kjente varemerker samt egne varemerker.


Innrede huset med lun og komfortabel belysning som gir ønsket stemning i rommet! Se vårt utvalg av lamper i høy kvalitet her! Jeg selger min brukte lampe fra Jysk med svart lampeskjerm. Den fungerer som den skal og har ingen skader. Lyspære følger ikke med.


Lampeskjerm jysk

Dreamzone rammemadrass fra Jysk. Hvit duk i bomull fra Jysk. Oppheng er ikke inkludert. Lys opp ditt hjem med rett belysning. Utvalget vår er stort, så det er mye å velge i. Bordlampene finnes i mange modeller og forskjellige materialer, alt for at du skal finne en du liker.


Vi har taklamper, vegglamper og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg