torsdag 25. august 2016

Kjøkken tapet 2016

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Kjøkken tapet 2016

Fototapeter som gir dine vegger et personlig uttrykk. Det er mye man kan gjøre for å freshe opp kjøkkenet og det behøver slett ikke å koste all verden. Personlig touch med tapet. Det handler mest om å gi rommet et mer personlig uttrykk.


Maling er et billig og effektivt virkemiddel. Tapetsering er så mye enklere enn mange tror, og det er fort gjort. På nettsiden finndintapet. Her er et eksempel på hvordan ett kjøkken blir med tolv ulike tapeter!


Det sies at kjøkkenet er husets hjerte, og aldri har vel den uttalelsen vært mer riktig enn nå. Når folk skal bygge sitt nye kjøkken , legger de vekt på det sosiale i tillegg til det funksjonelle. Kjøkkenet er det stedet i hjemmet der våre nye vaner og livsstil merkes tydeligst, bekrefter Ola Danielsson, produktsjef i Drømmekjøkkenet. Tapet gir et personlig preg, et flott rom med karakter. Med tapet på kjøkkenet , vil du kunne uttrykke deg på en bedre måte – ”Make a Statement”, pleier man å si.


Du kan for eksempel velge en elegant tapet over kjøkkenbenken, slik at du skaper en tidløs og god stemning. Det er ikke vanskelig å skape et herskapelig uttrykk. Velger du en tapet med Art Deco-stil, så kommer du langt. Vinyltapet egner seg veldig godt i rom med stor slitasje, som kjøkken og stue.


Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i forskjellige mønstre, farger og struktur. Fargen er en blanding av oker og gull. Varm og gyllen i tonen, noe som gjør den perfekt i kombinasjon med varme farger inspirert av naturen.


Nordsjø tror vi vil se mer farger på veggene, gjerne i duse, støvete pasteller og i mørkere toner. Tapet for våtrom og kjøkken Hos Interiorkupp. I vårt sortiment av baderom- og kjøkken tapet finner du et stort utvalg med forskjellige mønstre og farger. Du vil garantert finne noe du er på utkikk etter. Vi blir om ikke annet svært overrasket om du ikke skulle finne noe interessant.


Kjøkken tapet 2016

Mer miljøvennlig gulvtrend 22. Det vi bruker lenge, er et godt valg for miljøet. Boligens nye gulv ikke et unntak, og trenden for tiden som kommer er.


Bestill Tapeter til kjøkken online hos Happywall. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Gratis frakt og tapetlim inkludert. Velg blant hundrevis av motiv.


Har du funnet farge til kjøkkenet ? Her ser du våre mest populære farger til kjøkkenet. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere farger’ og prøv vår store fargevelger. Her på siden får du også veiledning og how to-guides når farger og funksjoner på kjøkkenet skal oppgraderes. Skal du fornye kjøkkenet ? En rull tapet koster ikker enn noen hundrelapper.


Vi gir deg tips og inspirasjon til tre tapeter som kan brukes som kjøkkentap. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Velger man tapet over kjøkkenbenken er det en stor fordel å bruke en forseglende lakk, glass, eller begge deler for å bevare et pent utseende. En vannbasert lakk vil gi ekstra beskyttelse.


Kjøkken tapet 2016

Den vil ikke beskytte like mye som en plate, men fungerer godt som en midlertidig løsning eller på kjøkken med lite bruk. Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge, men fikk aldri bestemt meg for hvilken. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet , fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff.


Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg