onsdag 24. august 2016

Gjøco interiørmaling

Luktsvak og slitesterk med suveren vaskbarhet. Tørker hurtig og har dekkgaranti allerede etter to strøk. Supermatt Rom er en interiørmaling beregnet som mellom- og toppstrøk på vegger, men kan med fordel benyttes i tak, da den gir et skjoldfritt og glatt resultat ved påføring.


Bruk Gjøco Sperregrunn som grunning på tidligere malte flater. For maling av panel anbefaler vi Gjøco Fashion 1 eller 80. Når du skal male panel, er maling med god dekkevne alfa og omega.

Velg blant et stort utvalg interiørmaling fra leverandører som Jotun og Scala. Avsettinga med pensel fungerte ikke da Gjøco ikke dekket godt nok, dvs at jeg måtte sette av to ganger. Så skulle det rulles, hadde da i bakholdet at jeg ikke måtte legge for tynt, men neida, underlaget skinte i gjennom som bare juling. Så for meg ble det dobbelt så mye arbeid med Gjøco. Gjøco Heftgrunn er ideell som grunning og som dekkstrøk i tak.


Gjøco Interiør Heftgrunn er en matt, interiørgrunning basert på alkydolje. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk.

Fargegjengivelse i fotografiene er å betrakte som veiledende og Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik. Lamellene er retningsgivende og fargen kan variere med underlag, lysforhold og glansgrad. BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse. Gjøco interiørmaling dekker hele spekteret av produkter og alle dine oppussingsbehov.


Fargekolleksjonen spenner fra tidens trendfarger til de tradisjonelle norske fargene. Norskprodusert, førsteklasses kvalitet hvor kun de beste råvarer er benyttet. De lyse, lette fargene reflekterer lyset bedre og gir større romfølelse. Den kan brekkes i mange ulike farger, og gir en transparent og fin glød til underlaget. Anbefales først og fremst til tidligere lakket underlag hvor det ønskes en annen farge.


L Silkematt interiørmaling til vegger av bygningsplater, tapet, glassfibervev, puss og betong i tørre rom. BRUKSOMRÅDE: Gjøco Alle Rom er en flekkavvisende og vaskbar akrylmaling for innendørs bruk. Den gir ingen skjolder etter vask og har god dekk på to strøk.


Benyttes som mellom- og toppstrøk på vegger av f. GJØCO FASHION SERIE I FLERE GLANSGRADER Interiørmaling av høy kvalitet, som kan benyttes på underlag somellom- og toppstrøk på panel, MDF, dører, vinduer, karmer, listverk og innredninger. Carbocoat Taklakk er en spesialmaling som kan brukes til maling av bølgeblikktak og takstein. Malingen er meget slitesterk og tåler vær og vind.

Vi har det du trenger av veggmaling og grunning. Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg