onsdag 10. august 2016

Jotun takmaling 02

Jotun takmaling 02

Merkevarene til lave priser. Alltid stort utvalg og god service. Skap en fin helhet i rommet ved å velge riktig farge i taket. JOTAPROFF Primadekk 02. Jotaproff Primadekk er en vanntynnet helmatt takmaling med god dekkevne som gir et skjoldefritt resultat.


Jotun takmaling 02

Malingen brukes som mellom- og toppstrøk, og gir en flott matt finish til taket ditt. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Tak, Innendørs, 9L,. Håndtverkere elsker denne fordi den kan flekkmales i lang tid etterpå uten at det gir skjolder.


TILBAKE TIL OVERSIKTEN. Se hvordan det ble her. Sot, støv og skitt setter seg lettere i en matt maling. Tilsvarende kommer eventuelle feil i underlaget frem. Glansgraden Gjør flaten lettere å vaske ren.


EU grenseverdi for produktet. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


L Helsevennlig og miljøvennlig maling. Ingen løsemidler, ingen skadelig avdamping, ingen malingslukt. Kjøp på nett eller i butikk. Helmatt takmaling på PVA-basis for innvendig bruk.


Jotun takmaling 02

Vedlikehold med takmaling. Jotun Sens Tak Hvit. Et normalt hustak har lang leveti og med godt vedlikehold kan det gjerne kan gå opp mot år før du trenger å bytte det ut. Kjøper du et eldre hus, så må du huske på å se på taket like mye som du ser på kjelleren.


Er taket lekk, synker verdien betraktelig. Jotaplast er ikke noen særlig god maling. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Selv synes jeg også blir for blankt på takplater. Vanntynnet, matt, løsemiddelfri, PVA-kopolymer dispersjonsmaling for tak.


Jotun takmaling 02

Benyttes som understrøk og toppstrøk i tak av puss, betong, sandsparkel, bygningsplater m. Benyttes til grunning og dekkmaling i tak av betong, bygningsplater, puss, vev og sandsparkel. Takmaling Harmoni hvit 7l 28- per stk Kjøp. Lady vegg hvit base 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg